U Gallery stiže vrhunski švicarski DJ, Croatia Squad: Dijelimo upade i stol s bocom za tebe i ekipu!

Umjetnost spajanja osjetljivih i suptilnih zvukova i jakih beatova gotovo je definicija Croatia Squad-a, a ujedno je i jedan od najtraženijih i cijenjenijih švicarskih DJ-eva i producenata.

U protekle četiri godine Croatia Squad izbacio je vrhunske deep house i techno house stvari s izdanjima na nekim od najvećih i najcjenjenijih izdavačkih kuća elektronske glazbe kao što su Toolroom Records, Enormous Tunes, Ministry Of Sound, Sirup Music i Milk & Sugar.

Revolucionarni i prepoznatljiv zvuk samo je instrumentalni dio uspjeha. Godinama diže ljestvicu na europskoj dance i deep house sceni, a nastupao je na raznim svjetskim eventima, mijenjao je i prilagođavao žanrove, stjecao nova iskustva i znanja te sve to inteligentno iskoristio kako bi svima nama omogućio najbolje pjesme i jedan poptuno novi doživljaj njegovih stvari.

Želja mu je podići svijet underground, house i techno glazbe na način da bude dostupan i poželjan široj publici. Upravo to želi postići novom turnejom, a to je razlog zbog kojeg dolazi i u Zagreb!

A upravo će ti Enter omogućiti da uživo čuješ mixeve švicarca koji nosi ime Croatia Squad! A sve je vrlo jednostavno. Od tebe očekujemo da pošalješ glasovnu poruku na naš WhatsApp broj 099 7979 999 i objasniš zašto je poznati Švicarac odabrao baš to ime! Od tebe ne tražimo istinu nego želimo kreativu! Daj si truda, pošalji glasovnu i budi uz 97 i 99 MHz jer će Enter Jutro objaviti dobitnika!