Najšareniji festival nam je pred vratima – Holi Run & Fest ponovno na Jarunu!

Trčanje nikada nije bilo zabavnije! Ne, ne šalimo se, HOLI RUN & FEST Zagreb i ove godine ti omogućuje da trčiš, rolaš, plešeš i obojaš sebe i druge holi bojama i sve to u humanitarne svrhe. Mjesto radnje je Jarun, a vrijeme 12.5.

HOLI je utrka u kojoj se ne mjeri vrijeme, HOLI je zabava u kojoj prevladavaju sve nijanse holi boja i HOLI je party na kojem svi zajedno plešemo. I bez brige, boje su totalno bezopasne.

 

 

HOLI koncept temeljen je na svjetski poznatom “Color Runu”, no HOLI ide još korak dalje jer će ove godine biti najveći! Na cca. 4,5km dugoj stazi čekaju te 4 obojene postaje s različitim HOLI bojama. Uz sve to, očekuje te fantastična ekipa koja će se pobrinuti i za razne druge otkačene sadržaje, a da se sve zaokruži prebrutalnim partyem pobrinut će se Kosta Radman, Antonio i Josh Somen.

 

Kao i uvijek, ne postoji dobno ograničenje, sudjelovati mogu baš svi, a osobe s invaliditetom u cijelom festivalu mogu sudjelovati besplatno ako se jave na [email protected]. Ulaznice u prodaji po 75 kuna možeš nabaviti na entrio.hr . Ako ti sve ovo i dalje nije dobar razlog da dođeš, pogledaj video od prošle godine i sam se uvjeri zašto se ekipa uvijek vraća na HOLI RUN & FEST! 

 

https://www.youtube.com/watch?v=I8OFQtx8s9Q&t=8s