Centar Zagreba postaje ljetno kino – proslavi dan Europe i zgrabi ulaznice za Seastar!

Dođi na Europski trg i uz hrpu dobrih filmova, glazbu, Predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj i Enter proslavi Dan Europe. 

Pridruži nam se u srijedu, 9. svibnja od 18 do 23 sata na Europskom trgu koji će se prvi puta transformirati u kino na otvorenome! Prikazivat će se kratki filmovi renomiranih europskih redatelja, među njima i Dalibora Matanića. Osim toga, čeka te iznenađenje – projekcija vrhunskog novog dugometražnog igranog filma.

Za dobro raspoloženje će se pobrinuti Ivan Vukušić, a zagrijat ćemo se uz Joe2Shinea koji će se od 17 do 20 sati brinuti da ne stojiš mirno. Osim dobre glazbe i filmova očekuju te i kutak sa smoothiejima, podjela nagrada, kokica i osvježenja, te drugi zabavni sadržaji. Najbolje od svega – sve je besplatno.

Poznati smo po tome da volimo dijeliti ulaznice, tako da smo u cijelu priču ubacili i 2 ulaznice za Seastar festival! Sve što trebaš je  fotkati opaki selfie s Joe2Shineom i objaviti ga na svom Faceu uz #enterzagreb i #EUandME. I ne zaboravi staviti fotku pod public!

Povod za druženje je pokretanje nove kampanje #EUandME usmjerene mladima kako bi ih se informiralo o vrijednostima EU-a  i upoznalo s načinima na koje im EU može pomoći u ostvarenju njihovih strasti i ambicija.  Sve o kampanji kojom se EU želi približiti mladima možeš saznati na događanju 9. svibnja. Vidimo se!