Vanillazi pišu povijest: prvi domaći izvođači na main stageu Ultra Europe!

Hrvatsko – slovenski DJ duo Vanillaz nastupit će ove godine na main stageu Ultra Europe i Ultra Korea!

Na današnjoj konferenciji za novinare održanoj u Splitu organizatori su najavili nastup Vanillaza na main stageu Ultra Europe u Splitu koja je za nešto manje od dva mjeseca. Ovo je prvi put da domaći glazbenici nastupaju na main stageu, a prije Splita, dečki nastupaju i na main stageu Ultra Korea u Seulu.

Spremamo se, imamo hrpu novih pjesama, jedno pet – šest releasova koji će izaći u narednih par mjeseci. S 18. svibnjem izlazi prvi release ‘Remember’ na američkom labelu Casual jam i youtube kanalu Mr. Rebels, tako da je sad savršen tajming sa svim festivalima jer ćem imati hrpu muzike koju ćemo predstavit našim fanovima i onima koji će to tek postati.’  rekao nam je Marko Bucić. Dečki sutra gostuju kod Domagoja Cifreka Cifa u Maratonu hitova 2 od 15 sati.

https://www.youtube.com/watch?v=dw1dfGefJ78

Uz nastup Vanillaza, organizatori su predstavili i ‘warm up’ partyje Countdown to ULTRA Europe koji će se organizirati u Zagrebu, Dubrovniku i Splitu. Destination ULTRA sprema se za uistinu najveće i najbogatije izdanje, a do sad je zabilježen rekordan broj prodanih ulaznica. Dobra je vijest da su organizatori postigli dogovor s gradom Splitom da se Ultra održava u Splitu sve do 2022. godine.  

‘ULTRA Europe kreće u novi petogodišnji razvojni ciklus i s ponosom mogu reći da smo zacrtali vrlo ambiciozne ciljeve. Želimo postati najvećim glazbenim festivalom u Europi do 2022. godine.‘ rekao je Joe Bašić, glavni organizator i direktor tvrtke MPG Live koja stoji iz organizacije Ultre.

Više od 700.000 posjetitelja iz 146 zemalja svijeta i ove će godine na Poljudu uživati uz najveća imena EDM glazbe, osim Vanillaza tu su i Afrojack, Alesso, Armin van Buuren, Axwell / Ingrosso, Carl Cox, David Guetta, DJ Snake, Galantis, Hardwell, Marco Carola, Steve Angello, Erica Prydz,  Marshmello, The Chainsmokers, Jamie Jones, Joseph Capriati, Loco Dice, The Martinez Brothers, Paco Osuna, Seth Troxler, Steve AokiBen Nicky, Blastoyz, Charlotte De White, Cheat Codes, Cosmic Gate, Crankdat, Dense & Pika, Disto, Dr Phunk, Eats Everything, Estiva, Gregor Salto, Ilan Bluestone, Jewelz&Sparks, Julian Jordan, Kaaze, Khomha, KIIDA, Kura, Lost Kings, Maddix, Marlo, Matisse & Sadko, Merk & Kremont, Nic Fanciulli, NLW, Ravitez, Retrohandz, Ricky Breaker, Sick Individuals, Suyano, Tomy Declerque te Vini Vici.

Tri dana ovakvog festivala nisu dosta, a to znaju i organizatori zbog čega su uz glavna tri dana pridodali i RESISTANCE Opening Party 5. srpnjaBrač Regatta u 585 clubu 9. srpnjaULTRA Beach partyu 10. srpnja u Amfora Hvar Grand Beach Resortu na kojem nastupaju Fedde Le Grand, Nicky Romero i Oliver HeldensRESISTANCE After Beach PartyRESISTANCE Closing Party koji će se održati na Visu u tvrđavi Fort George 11. srpnja za samo 1000 odabranih.

Mi jedva čekamo spakirati redakciju i preseliti se na Poljud, a sve do Ultre se zagrijavamo svake nedjelje od 19 do 21 uz UMF Radio Show!