#EUandME: Joe2Shine rokao selfije i dijelio karte za Sea Star na Europskom trgu

Iako ljeto još nije službeno započelo, otvorili smo sezonu dobre zabave na otvorenom. Ovog smo četvrtka proslavili dan Europe na Europskom trgu gdje su nas zabavljali Joe 2 Shine, Damir Kedžo i Zsa Zsa. Joe je za vrijeme svog seta okinuo i nekoliko brutalnih selfija s ekipom koja se borila za dvije ulaznice za Sea Star. Titula najboljih selfie majstora pripala je Josipu i Anti koji za dva tjedna partijaju na naš račun.

foto: Instagram

Nakon glazbenog programa, usljedilo je pet kratkih filmova i zatim, kao šećer na kraju, jedan igrani hrvatski film. Za hit komediju Comic Sans redatelja Nevija Marasovića tražilo se mjesto više, a u projekciji su uživale i brojne slavne face.

Kampanju #EUandME javnosti je predstavio voditelj Predstavništva Europske komisije u Hrvatskoj Branko Baričević istaknuvši: „Kroz pet kratkih filmova renomiranih europskih redatelja koji su ispričali lijepe, tople i poticajne priče, želimo naše mlade podsjetiti na brojne prednosti života u Europskoj uniji. Prilike poput studiranja u inozemstvu, pokretanja posla uz potporu EU fondova, ili uključenja u borbu protiv klimatskih promjena samo su neka od područja u kojima mladi mogu ostvariti svoje potencijale, ujedno i pridonijeti Europskoj uniji, zajednici koja je temeljena na solidarnosti i toleranciji”.

foto: Facebook

Ova kampanja, namjenjena svima vama koji želite saznati što vam Europska Unija može ponuditi, traje do kraja 2019. godine. Više o njoj možete saznati na webu i društvenim mrežama EU & ME.