#EUandME: Joe2Shine rokao selfije i dijelio karte za Sea Star na Europskom trgu

Written by on 12/05/2018

Iako ljeto još nije službeno započelo, otvorili smo sezonu dobre zabave na otvorenom. Ovog smo četvrtka proslavili dan Europe na Europskom trgu gdje su nas zabavljali Joe 2 Shine, Damir Kedžo i Zsa Zsa. Joe je za vrijeme svog seta okinuo i nekoliko brutalnih selfija s ekipom koja se borila za dvije ulaznice za Sea Star. Titula najboljih selfie majstora pripala je Josipu i Anti koji za dva tjedna partijaju na naš račun.

foto: Instagram

Nakon glazbenog programa, usljedilo je pet kratkih filmova i zatim, kao šećer na kraju, jedan igrani hrvatski film. Za hit komediju Comic Sans redatelja Nevija Marasovića tražilo se mjesto više, a u projekciji su uživale i brojne slavne face.

Kampanju #EUandME javnosti je predstavio voditelj Predstavništva Europske komisije u Hrvatskoj Branko Baričević istaknuvši: „Kroz pet kratkih filmova renomiranih europskih redatelja koji su ispričali lijepe, tople i poticajne priče, želimo naše mlade podsjetiti na brojne prednosti života u Europskoj uniji. Prilike poput studiranja u inozemstvu, pokretanja posla uz potporu EU fondova, ili uključenja u borbu protiv klimatskih promjena samo su neka od područja u kojima mladi mogu ostvariti svoje potencijale, ujedno i pridonijeti Europskoj uniji, zajednici koja je temeljena na solidarnosti i toleranciji”.

foto: Facebook

Ova kampanja, namjenjena svima vama koji želite saznati što vam Europska Unija može ponuditi, traje do kraja 2019. godine. Više o njoj možete saznati na webu i društvenim mrežama EU & ME.

Facebook Comments

[There are no radio stations in the database]