#ENTERview – Dimitri Vegas: “To što trap postaje sve popularniji ne utječe na naš rad!”

DJ duo, kojeg je DJMag i ove godine proglasio jednim od najboljih na svijetu, Dimitri Vegas & Like Mike dolaze nam na Sea Star festival u Umagu!

Dečki su nedavno odradili i svoju turneju po Sjevernoj Americi, koja je prošla bolje od očekivanog. Osim toga, zar njihova turneja može proći ikako drugačije?

Iako su dečki izuzetno zauzeti, uspjeli smo doći do njih. Naš Domagoj Cifrek Cif razgovarao je s Dimitrijem Vegasom. 

Znamo da na Sea Star festival dolazi i Anouk Matton, poznatija kao DJ MATNN, a odnedavno poznata i kao supruga Dimitria Vegasa. Naravno, nas je zanimalo hoće li se ovaj bračni par zajedno popesti na pozornicu u Umagu ili su pripremili nešto drugo: “That remains to be seen. We’ll keep it as a surprise.” odgovorio nam je tajnoviti Dimitri, ali nam je rekao i kako su se njih dvoje upoznali na Ibizi, gdje su također i izrekli sudbonosno “da”.

Dimitri nam je rekao da spremaju nove stvari i da se Tomorrowland lagano približava pa moraju biti spremni, a neke od novih trackova će isprobavat će i na otvorenju ljetnih festivala, odnosno na Sea Star festivalu“We’re working hard to get a lot of new music ready and you guys are the perfect testing ground for the big tracks.” – dodao je.

Što se tiče njihove suradnje s Gucciem Maneom na novoj stvari All I Need“, rekao nam je kako  je Gucci Mane bio vrlo entuzijastičan te dodao kako su imali pjesmu gotovu i prije nego što su mu je predstavili. Kako kaže, od prvog trenutka su smatrali da će baš on odlično zvučati na toj stvari. Mi se moramo složiti jer pjesma je vrh, a dečki su nedavno izbacili i lyric video.

Inače, Dimitri Vegas & Like Mike često sudjeluju u raznim filmskim projektima, pa je tako Dimitri Vegas glumio u filmu “The Bouncer” zajedno sa svojim dugogodišnjim prijateljem Jean-Claudeom Van Dammeom.

Dimitri Vegas također je veliki fan Marvela pa i ne čudi da je bio na premijeri filma “The Avengers – Infinity War”.

Osim toga, otkrio nam je i kako spremaju hrpu novih stvari, no bio je pomalo škrt oko detalja tako da nismo uspjeli iz njega izvući ništa sočnije. No da nas utješi, kaže kako ćemo biti među prvima kojima će javiti sve novosti.

Otkrili smo još i da ne gleda baš nogomet, ali da će pratiti svjetsko prvenstvo, pogotovo sve utakmice njegove rodne Belgije. 

Sea Star festival održat će se u sad već regionalno poznatoj laguni umaškog kompleksa Stella Maris u petak 25. i subotu 26. svibnja, dok će četvrtak 24.05 biti dan zagrijavanja, a nedjelja 27.05 svojevrstan after party.

Stage će zauzeti Dimitri Vegas & Like Mike, Hurts, Robin Schulz, Paul van Dyk, Filatov & Karas, François X, Luke Slater, Ofenbach i još razna domaća i regionalna imena.

Cijena jednodnevne ulaznice iznosi 169 kn. Last minute cijena paketa koji uključuje ulaznicu i smještaj iznosi 339 kn, cijena VIP gold ulaznica je 750 kn, a redovna cijena ulaznica koji uključuje sve dane festivala iznosi 279 kn, ali ta cijena će skočiti nakon 18.05. Karte su dostupne online putem sustava entrio i ticketshop-a!

Prilažemo ti i cijeli #enterview s Dimitriem Vegasom pa možeš i sam poslušati koje nam je još detalje otkrio!

Vidimo se u Umagu!