VODIMO TEBE I TVOJU EKIPU NA SEA STAR FESTIVAL: Dijelimo pet ulaznica s uključenim smještajem!

Idućeg tjedna, od 24. do 27. svibnja u Umagu će se održati Sea Star festival koji će svojim održavanjem prerezati festivalsku vrpcu koja označava početak ljetno-festivalske sezone na prostoru Lijepe Naše. U četiri dana festivala i na čak sedam pozornica izredat će se više od 70 izvođača.

Dimitri Vegas & Like Mike, Robin Schulz, Paul van Dyk, Filatov & Karas, Ofenbach i mnoooogi drugi raspalit će se Stella Maris u Umagu i podići ionako visoke temperature.

Mi smo sigurno tamo – i ove godine kompletan studio selimo u umaški Stella Maris kompleks kako bi u tvoje uši prenijeli potpuni festivalski doživalj.

A u Umagu tamo možeš biti i ti!

Imamo osiguranih pet festivalskih ulaznica (jedna za tebe i četiri za tvoju ekipu) uz uključen kamp tako da ne trebaš brinuti čak niti oko smještaja.

 

KAKO DO KARATA?

Od tebe tražimo da se po uzoru na našeg Cifa ukampiraš na nekoj javnoj površini, a fotku toga objaviš na svom Facebooku ili Instagramu (obavezno pod “public”) uz hashtagove #seastar i #enterkamp.

Najkreativniju, odnosno najbolju fotku Cif će ovog petka, 18. svibnja u Maratonu hitova 2 nagraditi s pet ulaznica za Sea Star festival i smještajem u kampu.

Sad kad sve znaš, uključi malo kreativnosti i budi na otvaranju naše festivalske sezone. Nećeš požalit’!

Sretno svima i vidimo se u Umagu!