ENTER THE PINK WING: Uskoro kreće gastro-turistički projekt s nabrijanim autima i sedam Enter ZG partyja!

Jedinstveni turističko-gastronomski hrvatski projekt Pink Wing ovog je ljeta ponovo na karti hrvatskog luksuznog turizma!

Na pomno odabrane datume od 06.06.2018. do 10.06.2018. uz proširenu ponudu unutar samog projekta, sudionici će obići lokacije od Zagreba, preko Karlovca, Grobnika i Opatije, otoka Krka, otoka Cresa, Malog Lošinja te se vratiti na početnu lokaciju Zagreba.

Karavana luksuznih i nabrijanih automobila krenut će sa svoje početne točke, i to na Grobniku, gdje će se održavati utrke koje će biti otvorene za javnost.

Kroz ideju obogaćivanja luksuzne turističke ponude i poslovnog networkinga, Pink Wing uključuje vodeće hrvatske i strane kompanije u projekt. Podrška Pink Wing projekta od strane Ministarstva turizma, Ministarstva unutarnjih poslova, Ravnateljstva policije te Hrvatske turističke zajednice zajedno sa gradovima i turističkim zajednicama gradova u kojima se Pink Wing održava, potvrda je uspješnosti samog projekta.

Koncept projekta Pink Wing i ideja kojom se organizatori vode je da se sudionike jedinstvene karavane u vikend druženju povede na neobično putovanje i lokacije. Na posebnim i neuobičajenim lokacijama uživa se u gastronomskim delicijama svakog podneblja uz autohtonu kuhinju te se kroz druženje sudionika stvaraju poslovni kontakti i prilike.

Tijekom zajedničkog putovanja, uz promociju turističkih destinacija i zaštićenih UNESCO spomenika, sudionici mogu uživati u najbolje organiziranom putovanju i provodu ikad zabilježenom na ovim prostorima. Uz još atraktivniji i orginalniji zabavni program ni glazbeno-scenskog doživljaja neće nedostajati.

Humanitarni rad i djelovanje kroz Pink Wing projekt, sudionici i partneri pokazuju svojom nesebičnošću i pomaganjem potrebitih kao i zdravstvenih institucija kojima je financijska pomoć prijeko potrebna.

A Enter Zagreb i ove je godine dijelom Pink Wing projekta! Na navedenoj ruti održat će se čak sedam Enterovih partyja za koje će se brinuti DJ Gigo iz projekta The Trixx. Kako ti ništa ne bi promaknulo, budi uz Enter jer ćemo sve pratiti i u eteru, ali i na našim društvenim mrežama.