UPOZNAJ DIMITRIJA VEGASA & LIKE MIKE-A: Vodimo te na Sea Star festival i sređujemo ti meet&greet!

Enter Zagreb daje ti priliku da na Sea Star festivalu u Umagu upoznaš službeno najbolji DJ duo na svijetu – Dimitrija Vegasa & Like Mikea.

Nije baš da svaki dan imaš priliku oči u oči nekoliko minuta provesti s globalnim EDM zvijezdama i zaviriti iza kulisa glazbenog festivala gdje pristup imaju samo artisti, novinari i organizatori.

E, pa – uz Enter je sve moguće. Da bi uopće upoznao ove velikane, trebaju i ti ulaznice za festival. Ne brini, i to smo sredili. Tebe i tvog frenda počastit ćemo s dvije festivalske ulaznice za Sea Star koje uključuju sve dane održavanja festivala te naravno, posebnim meet&greet tretmanom.

KAKO OSVOJITI MEET & GREET?

Malo smo testirali što ste sve spremni učiniti za upoznavanje ovog legendarnog dvojca i odgovori oduševljavaju. Bilo je tu svega… Od bacanja iz aviona i pješačenja iz Koprivnice do Zagreba pa do brijanja tuđih pazuha. Znači očito vam je ful stalo.

Od tebe tražimo da nam u obliku glasovne poruke na naš WhatsApp (09 97 97 99 99) ili preko komentara u postu na Facebooku ili Instagramu javiš koje bi pitanje postavio ovom dvojcu. Najkreativnije pitanje nagradit ćemo s dvije VIP ulaznice za Sea Star festival u meet&greet, a i za drugo najkreativnije pitanje također imamo nagradu – dvije regularne festivalske ulaznice i isto tako upoznavanje najboljeg DJ-a na svijetu.

Dobitnika proglašavamo već u utorak u Maratonu hitova kod Cifa. Sretno svima!