BE ENTER FIT: Vježbaš ili ležiš na kauču? Nije bitno – dajemo ti NUTRIBULLET!

Već je poznato kako mi na Enteru volimo talentirane sportaše i kako im volimo dati mjesto u eteru da se što dalje čuje za njih. Ali, sigurno nisi nikad mislio da ćeš doživjeti kako netko nagrađuje antitalente. E, pa, od nas hoćeš!

Od danas pa sve do ponedjeljka 28. svibnja imaš priliku javiti nam se preko jedne od naših društvenih mreža i to sa slikom na kojoj se jasno vidi kako se baviš, odnosno, kako se NE baviš sportom i ući u natjecanje za super nagradu: Nutribullet koji te možda potakne da razjačaš svoje fizičke spospobnosti ili ih samo usavršiš. Dakle – nije nam bitno jesi li sportaš/ica ili lijenčina, bitno nam je samo da nam to zorno dočaraš fotkom uz obvezne hashtagove #beenterfit i #nutribullet.

Alex je ta koja je u potrazi za četiri sportska talenta dok Nina čeka prijave za četiri sportska antitalenta. Nakon što prođe tvoje vrijeme za prijavu, Nina će svaki dan, od ponedjeljka 28. do četvrtka 31. svibnja, proglasiti jednog nesportaša, a Alex jednog sportaša.

Finalno, i Alex i Nina oformit će tim po četvero ljudi koji idu na odabrano mjesto zajednički vježbati, a pobjednički tim, u kojem će svako osvojiti po jedan Nutribullet, birat će se dobrom starom ‘par nepar’ igrom. Da ne bi rekli kako je netko već bio u prednosti!

Neka najspretniji, odnosno, najlijeniji pobjedi!