Nizozemska u techno ritmu: Sam Paganini i mnogi drugi potvrdili dolazak na Amsterdam Dance Event

Dave Clarke Presents  se vraća na ADE 2018 i to u 14. izdanju, s nekim od najvećih imena trenutno u svijetu techno glazbe. Lineup im je ove godine sjajan, a imena koja dolaze su: Sam Paganini, Rebekah, Octave One, Marcel Fengler, Mark Broom, Anetha, B.Traits, nizozemski techno veteran Estroe i Mr. Jones. Svi će oni nastupati na Clarkeovom eventu 19. listopada u Melkwegu. 

Mnogi poznaju Davea Clarkea kao Barona Techna, ali zahvaljujući svemu što radi za dance glazbu, također je poznat kao Lord Electra, a njegova je ‘Whip It’ noć bila jedan od njegovih najnovijih uspjeha gdje je pokazao koliko je neodoljiv žanr elektronike.

Jedan od headlinera ovog izdanja “Dave Clarke Presentsa” je Sam Paganini, koji je svoje ime izgradio u underground krugovima. Zatim imamo povratak techno kraljice Rebekhe. Poznata po svom mračnom i neumoljivom stilu, ona donosi ludnicu u klubove širom svijeta uz brže i žešće zvukove. Obožavatelji techno zvuka uživati će u povrataku Octave One.

Također se vraća umjetnik, favorit publike i berlinska legenda Marcel Fengler. Poznat po svojim dinamičnim setovima, Fengler pokazuje kako očito da zna znanje.

Zatim nas očekuje britanski techno veteran Mark Broom. Mark je imao niz vrhunskih izdanja tijekom posljednjih 12 mjeseci i surađivao je s umjetnicima kao što su Gary Back i James Ruskin.

Anetha i B.Traits nastupit će po prvi puta u Clarkeovoj legendarnoj noći. Obje su inspirirane novim valom elektronske glazbe. Anetha je istaknuta figura na underground sceni u Parizu, a B.Traits je poznata po svojim “dark house”techno setovima.

Lineup ne bi bio potpun bez nizozemskog techno veterana Estroe i Clarkeovog studijskog prijatelja – Mr. Jonesa.

Prodaja ulaznica kreće 30. svibnja u 10 sati. a karte se mogu kupiti putem Ticketmastera.