ULTRA DROP SHOT: Vodimo te na Ultru Europe u all-inclusive VIP aranžmanu!

 

Naša Ultra Europe je posebna, a tebi želimo dati priliku da se i ti tako osjećaš.

Ovog puta Enter Zagreb i Mastercard daju ti mogućnost osvojiti vožnju limuzinom od Zagreba do Splita, VIP festivalske ulaznice za Ultru Europe, osiguran džeparac za potrošnju na festivalu, VIP smještaj u hotelu s 5* i set kuhinjskih noževa od nehrđajućeg čelika! OK, šalimo se za ovo zadnje, ali prvi dio je potpuno istinit.

I znaš što još? Poduplaj sve jer bitna osoba nigdje ne ide sama! Dakle – osim tebi, nagradu sređujemo i tvojoj pratnji koju vodiš sa sobom.

Ali da bi bio poseban/na i sebi i svojoj pratnji priuštio/la doživljaj života, trebaš poznavati Enterovu mjuzu. I imati malo sluha…

KAKO DO NAGRADE?

Svaki radni dan, od ponedjeljka 4. lipnja do petka 15. lipnja, imat ćeš čak šest šansi da budeš najbrži i da na naš znak nastaviš, odnosno izimitiraš zadani drop pjesme nekog izvođača koji ove godine nastupaju na Ultri u Splitu. Kad ti damo znak u eteru (između dvije pjesme čut ćeš “ULTRA DROP SHOT” – i tako šest puta u danu, svaki radni dan), moraš biti prvi koji će se javiti na naš WhatsApp na broj 099 7979 999 s “ULTRA DROP SHOT” jer samo najbrži će imati šansu nastaviti zadani drop. Znači mi ti pustimo pjesmu, prekinemo je na dropu, a ti kako god znaš i umiješ odradiš ostatak. Imaj na umu da se kreativa cijeni.

Jedna od šest osoba koja po stručnoj komisiji Entera tog dana to napravi najbolje, ide u veliko finale. Deset radnih dana, deset pjesama, ali i TOP 10 finalista. Njihove ćemo audio zapise s imitacijom dropova objaviti na nešem webu u ponedjeljak 18. lipnja točno u podne, a snimka koja do petka 22. lipnja točno u podne skupi najviše glasova, osvaja nagradu.

Nije teško.

ŠTO SVE DOBIVAŠ?

  • Limuzina ZG-ST
  • VIP festivalske ulaznice za Ultru Europe
  • VIP smještaj u hotelu s 5*
  • Džeparac od 2.000 kuna na Mastercardu (1.000 kuna po osobi)

 

Uvježbaj glasnice jer će ti trebati i imaj na umu – neke se stvari ne mogu kupiti novcem, a jedna od njih je i Ultra Europe all-inclusive VIP experience.

Dozvoli si biti poseban/na.

Slušamo se i vidimo se na Ultri Europe!

Sretno svima!

PRAVILNIK – ULTRA DROP SHOT 2018