Exit je pojačao popis headlinera: Stiže rap superzvijezda French Montana!

Ovogodišnji EXIT festival okupit će na jednom mjestu najtraženije zvijezde današnjice, a ova udarna selekcija postala je upravo jača za još jednu superzvijezdu! Ravno s vrhova svjetskih top lista u petak, 13. srpnja, na glavnu pozornicu službeno najboljeg europskog festivala stiže jedan od najtraženijih svjetskih repera, French Montana!

Legenda iz Bronxa vlasnik je albuma i singlova s vrha američke top liste te osvajač tri prestižne BET nagrade, uz tri Grammyija i jednu Billboard nominaciju, a njegov multiplatinasti hit „Unforgettable“, prošle je godine eksplodirao na radio stanicama širom svijeta i danas ima vrtoglavih 700 milijuna YouTube pregleda!

Autentični duh Bronxa, gdje je French Montana odrastao, i Maroka, gdje je rođen, itekako su vidljivi u njegovim zaraznim hitovima, a zvjezdana prašina za njim digla se nakon objavljivanja izdanja „Casino Life 2: Brown Bag Legend“, na kojoj se našao hit „Moses“ u kojem mu gostuju i Migos-i.

Glazbenu scenu uzdrmao je ponovo objavljivanjem drugog albuma „Jungle Rules“ koji se momentalno našao na trećem mjestu prestižne Billboard 100 liste, a glavni singl „Unforgettable“ dospio je na treće mjesto Billboard Top 100 liste pjesama, kao i prvo mjesto US Hip-Hop liste, a platinastu tiražu dostigao je u preko 20 zemalja svijeta!

French je surađivao s hrpom zvijezda, kao što su još jedni headlineri ovogodišnjeg EXIT festivala, jedna od najvećih grupa današnjice – Migos, ali i David Guetta, The Weeknd, Kanye West, Jennifer Lopez, Miley Cyrus, Wiz Khalifa, Jason Derulo, Afrojack, Cardi B, Drake, Rick Ross i brojni drugi, dok mu je izdavač niko drugi do P. Diddy.

Nije mu odolio ni Hollywood, pa najpopularniji superheroj koji puni kino dvorane širom svijeta, Deadpool, u soundtracku ima njegov aktualni hit „Welcome To The Party“ koji se nalazi visoko na YouTube „trending“ listi, a slušaš ju i na Enteru!

Ovo veliko pojačanje nije i jedino, jer je završna zabava i dosad najveće finale Exita uz Davida Guettu, Martina Garrixa, Alice Merton, Ninu Kraviz, Tale of Us, Red Axes i brojne druge, upravo postalo još veće! Na glavnu pozornicu EXIT festivala dolazi misteriozni američki hitmaker ZHU, te popularni amsterdamski blues-funk bend My Baby, miljenici europskih festivala, koji su svirali na gigantskom Glastonburyju čak šest puta!

Na Exitovoj Dance Areni će se već najavljenom tandemu Tale of Us i beskompromisnoj techno kraljici Nini Kraviz u nedjelju navečer pridružiti i talijanski DJ maestro Joseph Capriati, karizmatični i nepredvidljivi Danac Kolsch, prva dama berlinske elektronske scene Dana Ruh i izvanredni banjalučko-sarajevski dvojac After Affair!

Za pravu groznicu subotnje večeri koju ove godine predvode Solomun i Boris Brejcha, na Arenu dolazi i britanski hit trio Disciples, koji su od svog prošlog nastupa na Exitu izbacili nove megahitove među kojima je i ljetna house himna “On My Mind”!

EXIT festival bit će održan od 12. do 15. srpnja na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu.

Omiljena 4+1 akcija ljubitelja festivala u kojoj ekipa kupnjom četiri festivalske ulaznice, petu dobiva na poklon, traje još samo do petka, 8. lipnja.

U ponudi su festivalske ulaznice po 469 kn te jednodnevne po 190 kn, a dostupne su na prodajnim mjestima i online na stranicama Entria i Ticket Shopa. Turistički paketi koji osim ulaznica, sadrže i opcije za smještaj i prijevoz do EXIT festivala mogu se pronaći na službenoj Exitovoj stranici.