TVOJE #DUMDUMLJETO: Vodimo te na najjače festivale i dajemo džeparac od 500 kuna – svaki dan!

Dumdum ljeto nam se vratiloooo u graaad!

I ove godine na lageru imamo hrpetinu ulaznica za najjače ljetne festivale, a cijelu priču odlučili smo podebljati i džeparcem! To znači da svakog dana za vrijeme trajanja promocije imaš priliku osvojiti barem dvije ulaznice za jedan od festivala s našeg popisa, a osim ulaznica osigurali smo ti džeparac od 500 kuna. Čisto onako, da ti grlo ne bude suho dok partijaš 🙂

 

KAKO DO ULAZNICA?

Cijela priča kreće u ponedjeljak, 02. srpnja i traje do petka 27. srpnja, a od tebe ne tražimo puno. Na naš FB wall ili na svoj Instagram profil uploadaj fotku ili video svog dumdum ljeta uz obvezne hashtagove #dumdumljeto i #sensation i pobrini se da objava bude javna, odnosno pod “public. Hoće li u pitanju biti neka uspomena s festivala, plaže/bazena, mobitelom zabilježen trenutak heklanja kod bake u boravku jer si pao ispit pa nisi išao na more, warm-up za izlazak u parkiću ili party u studentskom domu – nama je svejedno. Bitno je samo da nam bude žao što nismo tamo s tobom ili da nas na neki drugi način uvjeriš da stvarno jako želiš te ulaznice.

Naravno, u postu nemoj zaboraviti napomenuti za koji festival se natječeš.

Svakog dana objavit ćemo najboljeg/najkreativnijeg dobitnika po ocjeni naše stručne komisije i nagradit ćemo ga/ju festivalskim ulaznicama predviđenima za podjelu tog dana i popratnim džeparcem od 500 kuna. Broj prijava nije ograničen, a jednom uploadana prijava važeća je za cijelo vrijeme trajanja promocije, pri čemu u obzir uzimamo samo prijave uploadane između 2. i 27. srpnja.

Dobitnika na dnevnoj bazi proglašava zadnji show tog dana, odnosno Enter Večer ili  Enter Vikend, ovisno o tome je li riječ o radnom ili neradnom danu.

 

NA KOJE FESTIVALE TE VODIMO?

ULTRA EUROPE

 

ULTRA BEACH

 

EXIT FESTIVAL

 

FRESH ISLAND

 

FORESTLAND

 

OFFENBACH @ PAPAYA CLUB, ZRĆE

 

LOST FREQUENCIES @ PAPAYA CLUB, ZRĆE

 

BLACK SHEEP FESTIVAL

 

SEASPLASH FESTIVAL

 

DON DIABLO @ PAPAYA CLUB, ZRĆE

 

REVELIN FESTIVAL @ CULTURE CLUB REVELIN
(uključeno noćenje)

 

KUNGS @ CULTURE CLUB REVELIN
(uključeno noćenje)

 

SONUS FESTIVAL

 

DEFECTED CROATIA

 

BLACK COFFEE @ CULTURE CLUB REVELIN
(uključeno noćenje)

 

Slušaj Enter, prati naše društvene mreže i iz dana u dan doznaj na koji te festival vodimo! Ne zaboravi, osim za ulaznice, bit ćeš bogatiji i za 500 kuna. Uzmi nam ih!

Neka tvoje #dumdumljeto započne!

PRAVILNIK _ DUMDUMLJETO2018