“TWO IS ONE”: David Guetta i Dimitri Vegas & Like Mike spremaju B2B set na Amsterdam Music Festivalu!

Written by on 29/06/2018

Ako 20. listopada osjetiš podrhtavanje tla, to se skroz do Hrvatske ore zvuci Amsterdam Music Festivala u sklopu Amsterdam Dance Eventa.

Slobodno možemo reći kako su ljubitelji festivalskih bangera napokon došli na svoje jer će pod nazivom “Two Is One” David Guetta i Dimitri Vegas & Like Mike odraditi zajednički B2B set u Amsterdam Areni.

“Two Is One” koncept pokrenut je prošle godine kad su za DJ pultom snage udružili Armin van Buuren i Hardwell, prije čega su svoj zajednički nastup tizali kratkim performansom na balkonu jednog hotela na središnjem amsterdamskom trgu.

Amsterdam Music Festival završni je dio Amsterdam Dance Eventa, a zamišljen je kao jednodnevni festival stadionskih kapaciteta koji u jednoj noći okupi preko 35.000 ljudi iz cijelog svijeta, a u sklopu njega održava se i globalno poznata DJ Mag TOP 100 ceremonija proglašenja pobjednika.

Novitet ovogodišnjeg AMF-a je i AMF Hotel (u sklopu Corendon Village Hotela Amsterdam) koji je zamišljen kao ekskluzivno mjesto u kojem će se moći okupljati posjetitelji iz čak 108 zemalja svijeta prije, za vrijeme, ali i nakon showa.

Još uvijek se očekuje puni lineup Amsterdam Music Festivala koji bi trebao izaći uskoro, no early-bird ulaznice već su u prodaji po cijeni od 59€ i mogu se nabaviti na službenoj stranici festivala.

Facebook Comments

[There are no radio stations in the database]