ULTRA DROP SHOT – NOVI POBJEDNIK: Ema Turtula osvaja Ultra Europe all-inclusive VIP aranžman!

Novi (stari) dobitnik naše Ultra Drop Shot velike promocije je – Ema Turtula!

Iako je po završetku natjecanja, u petak 22. lipnja u podne, najveći broj glasova, njih 320, imao Ivan Mihalić koji je tada i proglašen pobjednikom, naknadnom provjerom i revidiranjem prikupljenih glasova svih natjecatelja od strane SoundClouda i Entera Zagreb, utvrđeno je kako preko 200 njegovih glasova nije valjano.

Sukladno tome, pobjedu sa svojih 257 glasova nosi Ema Turtula.


 

Enter Zagreb ne podržava nikakav oblik varanja i/ili manipulaciju glasovima za vrijeme trajanje bilo koje naše promotivne aktivnosti, a svi su natjecalji o mogućim daljnjim radnjama u slučaju neregularnog postupanja za vrijeme natjecanja bili obaviješteni i putem javno dostupnog pravilnika na našim web stranicama, u kojem dio članaka 8. te članak 9. glase:


“Zabranjen je svaki oblik manipulacije brojem glasova te plaćanje trećim stranama u svrhu prikupljanja istih. Utvrdi li se neregularnost po pitanju broja glasova od strane natjecatelja, Priređivač ima puno pravo diskvalificirati ga iz ove Igre.

 

Članak 9.

Regularnost provođenja Igre provodi tročlana komisija Entera Zagreb o čemu se vodi dnevni zapisnik.

Tročlanu komisiju čine:
1. Anita Frtalic (Enter Zagreb)
2. Marko Bijelić (Enter Zagreb)
3. Ivan Vukušić (Enter Zagreb).

U slučaju opravdane sumnje u nepoštivanje ovih Pravila i općenito regularnosti Igre, Priređivač zadržava puno pravo bez daljnjih objašnjenja iz Igre isključiti slušatelja za kojeg se to smatra. Također, naknadnim utvrđivanjem bilo kakvog oblika nepravilnosti i/ili neregularnosti prijave i sudjelovanja u Igri od strane Dobitnika, Priređivač ima puno pravo Dobitniku oduzeti nagradu i dodijeliti je nekom drugom slušatelju finalistu.
Nagrade dobitnici podižu uz predočenje zakonski valjanog identifikacijskog dokumenta koji je po podacima identičan podacima koje je natjecatelj naveo u prijavi.”

 

ULTRA DROP SHOT 2018 – PRAVILNIK

Emin drop možeš poslušati ovdje.

Emi želimo puno zabave na Ultri u Splitu, a svima ostalima da ubuduće igraju fair-play.