Ultra Europe najavila sedmo izdanje: Počela prodaja early-bird ulaznica!

 

Nakon tri monumentalna dana u Splitu i posjeta na tri najljepša hrvatska otoka, nakon sedam dana nezaboravnog druženja uz 150 tisuća posjetitelja iz čak 142 zemlje svijeta, završilo je šesto izdanje festivala ULTRA Europe.

I dok se dojmovi još zbrajaju, a Ultranauti prisjećaju nevjerojatnih trenutaka kojima su svjedočili u Splitu, na Braču, Hvaru i Visu, organizatori festivala najavljuju datum novog susreta – Split će od 12. do 14. srpnja 2019. godine biti domaćinom sedmog izdanja, a danas će točno u 12 sati u prodaju biti pušten prvi kontingent early bird ulaznica po cijeni od 129 eura!

Posljednja stanica ovogodišnje ULTRA Europe avanture bila je Vis gdje se u intimnoj i ekskluzivnoj atmosferi održao RESISTANCE Closing Party. 200 godina stara tvrđava Fort George, poznatija pod imenom Fortica, sinoć je predstavila odličnog Nica Fanciullia. Uz house i dance ritmove ove britanske zvijezde, tisuću je posjetitelja u velikom stilu dočekalo svitanje zore i kraj šestog izdanja jedinstvenog destinacijskog festivala u svijetu.

ULTRA Europe najavila je datum novog susreta u Splitu, a od danas kreće prodaja early bird ulaznica po cijeni od 129 eura za tri festivalska dana. Krenula je prodaja i VIP ulaznica, a za sva tri dana, u najranijoj fazi, mogu se kupiti po cijeli od 349 eura. Objavljena je i ponuda za grupnu kupnju, pa će tako na pet kupljenih, šesta ulaznica biti besplatna. Sve informacije o ulaznicama dostupne su na službenoj stranici www.ultraeurope.com, a od ove će ih godine biti moguće kupiti uz depozit, na rate.

Sve ostale informacije o festivalu ULTRA Europe mogu se pronaći i na službenoj Facebook stranici festivala, Twitter profilu, Instagram profilu te putem aplikacije na iTunesu. Informacije o događanjima ULTRA Worldwide možete pronaći na www.umfworldwide.com, a o programu RESISTANCE na www.resistancemusic.com.