DEMI LOVATO ZAVRŠILA U BOLNICI U BESVJESNOM STANJU: U pitanju je predoziranje heroinom?

Demi Lovato, 25-godišnja američka pop pjevačica i glumica te ujedno i jedan od vokala na mnogim stvarima koje i mi na Enteru redovito uvrštavamo u našu playlistu, završila je jučer navečer u bolnici nakon što je pronađena bez svijesti u svom domu na Hollywood Hillsu.

Nagađa se kako je razlog njene hospitalizacije predoziranje heroinom, iako o tome još uvijek nema službene potvrde. Međutim, činjenica je kako je Demi u ranijim godinama svog života imala problema s drogom, o kojima je nerijetko i javno progovarala. Svoju je karijeru započela još kao dijete 2008. godine kad je izbacila svoj prvi album i već je tad bila dosta otvorena oko svojih zdravstvenih problema.

Od 2010. godine progovorila je i svojem bipolarnom poremećaju, ovisnosti, poremećaju s prehranom te o samo-ozlijeđivanju, 2013. godine izdala je knjigu “Staying Strong: 365 Days a Year“, a 2017. YouTube dokumentarac o svom životu i karijeri pod nazivom “Demi Lovato: Simply Complicated“.

Glasnogovornik Demi Lovato za medije je rekao kako je trenutno stabilno i nalazi se u društvu obitelji, aludirajući pritom na to kako nisu sve informacije koje mediji prenose u potpunosti točne: “Demi is awake and with her family who want to express thanks to everyone for the love, prayers and support.Some of the information being reported is incorrect and they respectfully ask for privacy and not speculation as her health and recovery is the most important thing right now.

Foto: facebook.com/pg/DemiLovato

Iako je Demi navodno potpuno trijezna zadnjih šest mjeseci, određeni izvori tvrde kako je jučer bila kod prijatelja na proslavi rođendana, što potkrepljuju i fotografije s njenog privatnog Instagram profila, pri čemu nije iskuljučena konzumacija određenih supstanci.

Poruke podrške za Demin oporavak stižu iz svih krajeva svijeta, a priključili su im se i mnogi poznati među kojima su i Lady Gaga, Ellen Degeneress, Clean Bandit, Ariana Grande i mnogi drugi.

Demi, želimo ti brz oporavak!

Foto: Twitter screenshot
Foto: Twitter screenshot
Foto: Twitter screenshot
Foto: Twitter screenshot