POTVRĐENO JE: Martin Garrix dolazi u Pulu!

Čekali smo i dočekali – Martin Garrix i službeno je na popis svojih evenata uvrstio svoj nastup u Puli!

Tako će službeno najbolji DJ svijeta po DJ Mag TOP 100 ljestvici 22. kolovoza nastupiti u jednoj od najjedinstvenijih lokacija u Hrvatskoj – u pulskoj areni, odnosno u amfiteatru starom preko 2.000 godina, a na nastupu će mu se pridružiti i specijalni gosti te čime će pulska arena postati jedna od najpoželjnijih hrvatskih party destinacija ove sezone.

 

22-godišnji nizozemski DJ u posljednjih se nekoliko godina etablirao među najveća imena elektroničke glazbe. U proboj na glazbene top liste krenuo je 2013. godine, dok vrhunac dosadašnje karijere označavaju 2016. i 2017. kada ga je DJ Mag proglasio najboljim DJ-em dvije godine zaredom.

Većina njegovih hitova dokazuje da Garrix ne slijedi trendove, već ih stvara, a velik broj hitova ga je doveo i do suradnji s nekim od najvećih zvijezda današnjice kao što su David Guetta, Tiësto, Avicii, Usher, Dua Lipa, Bebe Rexha i mnogi drugi.

Među svoje uspjehe ubraja i rezidencije na Ibizi i u Las Vegasu, a o popularnosti svjedoči i podatak da ukupan broj njegovih YouTube pregleda iznosi preko četiri milijarde. Martinom Garrixom kao glazbenim fenomenom bavio se čak i časopis Forbes koji ga je uvrstio na listu najutjecajnijih ljudi ispod 30 te se uvjerljivo godinama drži pri vrhu najplaćenijih DJ-eva.

Pulska Arena jedna je od najpoželjnijih pozornica na svijetu koja osim što nastupe diže na potpuno novu razinu, služi i kao potvrda zvjezdanog statusa. Ovog ljeta nakon najvećih svjetskih imena koja su do sada imali prilike amfiteatar pretvoriti u svoju pozornicu, Martin Garrix će ovu impozantnu građevinu uvesti u novu povijest.

Ulaznice su već puštene u prodaju i mogu se nabaviti OVDJE po cijeni od 37 do 50 eura.