Juraj Zigman o kreaciji za Nicki Minaj: “Doma imam njenu lutku u stvarnim proporcijama, ima veliku stražnjicu!”

Na MTV VMA dodjeli nagrada koje su se održale ovog vikenda nastupila je Nicki Minaj, koja je svojoj kreacijom osigurala prostor u svim svjetskim medijima. Zanimljivo je kako je za svoj nastup odabrala je kreaciju riječkog dizajnera Juraja Zigmana.

Budući da je njen pomalo egipatski i golišavi outfit bio glavna tema svjetskih medija koji su popratili spomenutu dodjelu nagrada, nama je to bio dovoljan povod da porazgovaramo s Jurajom oko detalja ovo suranje. “Sve je bilo dobro, a Nicki je bila oduševljena. Kreacija je u ‘Kleopatra stilu’, uklapa se u mood njezina novog albuma pa sam odmah dobio inspiraciju. Sve sam zapapario crvenim plaštem i ispala je dobitna kombinacija”, rekao je dizajner.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

@nickiminaj 🌅👸👏 #NickiMinaj x #Zigman #VMAs #custom #corset #Queen #BarbieDreams #BestHipHop #CustomMade

Objavu dijeli ZIGMAN (@zigman_official)

“Sa stilistima Nicki Minaj surađujem već neko vrijeme te trenutno radimo na projektu za njezin novi spot. Imali smo malo vremena, samo tri dana, te su skice odmah išle u izradu i kostim smo poslali u New York na vrijeme. Nazvali su me dok sam bio na plaži i rekli mi da trebaju kreaciju za jedan veliki nastup i ništa… Odmah sam uzeo mobitel u ruke i krenuo sa skiciranjem. Nicki je vidjela skice i oduševila se. U prvom trenutku sam bio onak, ajme da bar ovo ne radim da se mogu još malo kupat’, ali sad kad vidim rezultate mi je jako drago”, ispričao nam je.

Budući da je Nicki Minaj prepoznatljiva po svojoj osebujnoj i povećoj stražnjici, morali smo se osvrnuti i na njene proporcije koje je trebalo pratiti prilikom izrade kostima. “Ja doma imam njenu lutku u originalnim i stvarnim proporcijama koju su mi još ranije poslali njeni glavni kreatori i dizajneri tako da kad to vidiš uživo, a ne na pismeno, puno je lakše sve predočiti. Riječ je o ženi koja ima poveće bokove i stražnjicu, uski struk i lijepe grudi. Da su sve te mjere bile napisane, to bi bilo nepojmljivo, ovako je to bilo puno lakše za izvesti.” – kaže Juraj.

Foto: YouTube screenshot

Na pitanje što je Nicki Minaj točno htjela od ove kreacije, Juraj odgovara: “Pa ja mislim da je i njoj bilo jasno da ne može previše izvoljevati i mrdati oko tih kreacija jer na raspolaganju ima svega tri dana vremena. A kad sam joj poslao skice, rekla je da je točno to ono što je zamislila tako da nije bilo potrebe za nikakvim izmjenama.

Foto: YouTube screenshot

Juraj trenutno s Nicki surađuje i na kreacijama za njen novi spot, no o tome nam nije mogao otkriti detalje, dok kao neke zvijezde s kojima još nije surađivao, ali bi volio navodi Jennifer Lopez jer mu je sexy i kreativna te Beyonce i Rihannu.