Swedish House Mafia se vraća; Axwell /\ Ingrosso odlaze u povijest?!

Nakon velikog nastupa Swedish House Mafie na Ultri u Miamiju u ožujku ove godine, više nije tajna da se čuveni EDM trojac ponovno okupio i da iduće godine kreće njihova velika turneja.

O povratku na scenu u svojim su intervjuima nerijetko progovarali Steve Angello i Axwell, a sad se malo detaljnije raspričao i Sebastian Ingrosso. U intervjuu za švedski “Metro” pojasnio je razloge SHM reuniona te potvrdio kako se svi ponovno nalaze u studiju: “We felt it was time, and we missed it. And above all, we had fans who wanted us to reunite. After this summer, we’ll spend time in the studio and try to do something fun together.

I koliko nas ta vijest veseli s jedne strane, s druge nas strane rastužuje činjenica kako Axwell Λ Ingrosso vjerojatno staju s turnejama:[We] will actually put it on the shelf. As I usually say, there are three dots, it’s not two plus a dot. But we will definitely still do our individual stuff.” – rekao je Ingrosso.

I dok dečki i dalje do kraja godine imaju potvrđen određeni broj nastupa, izgleda kako ih od iduće godine više nećemo viđati po festivalskim lineup-ovima. Barem ne u ovolikoj mjeri…