Kreće ENTER THE CHALLENGE: Kreni na put u nepoznato i osvoji 10.000 KUNA!

Jesi li spreman za avanturu života? Jesi li dovoljno hrabar da kreneš na put u nepoznato? Doslovno. I to bez novca. Bez mobitela. Bez mame.

Čak i ako tvoji odgovori nisu “da“, potrudi se da budu takvi jer ti upravo to može osigurati glavnu nagradu u iznosu od čak 10.000 kuna!

Dobrodošao/la u četvrtu sezonu Enter The Challenge-a, prvog i jedinog radijskog reality showa ne samo u Hrvatskoj, već i u Europi!

U odnosu na prve dvije godine održavanja Enter The Challenge-a gdje smo od vas tražili da u 24h stignete što dalje od redakcije Entera, ove smo godine, baš kao i prošle, obrnuli princip i tražimo vas da se što prije vratite s tajne lokacije na koju ćemo vas poslati zrakoplovom. Lokaciju na koju vas šaljemo doznajete tek u zračnoj luci, a nakon što na nju stignete, vremenskog ograničenja za povratak nema i pobjeđuje tim koji prvi stigne natrag na našu adresu – Avenija Većeslava Holjevca 29.

KAKO SE PRIJAVITI?

Od tebe tražimo samo malo kreativnosti, odvažnosti, ludosti i hrabrosti. Snimi video s frendom/bratom/curom/mamom/tatom/dedom/bakom (nama je nebitno, bitno je da se radi o timu od dvije osobe) u trajanju do 30 sekundi u kojem ćeš nam pokazati da si dovoljno hrabar, lud, odvažan i avanturistički nastrojen te da si baš ti idealni kandidat/kandidatkinja za sudjelovanje u Enter The Challenge-u.

Taj video zatim uploadaj na svoj YouTube kanal (pod “public“), a link na njega podijeli s nama putem za to predviđenog obrasca za prijavu koji će sa službenim početkom prijava biti dostupan na našem webu. Prijave zaprimamo od ponedjeljka 3. rujna pa do srijede 12. rujna u ponoć (23:59h). 

 


OBRAZAC PRIJAVE – ENTER THE CHALLENGE 2018

 

[contact-form-7 id=”8737″ title=”ETC prijave 2018″]


 

Kako vaše prijave budu pristizale, tako će sve, nakon autorizacije, biti objavljivane na našem webu.

Nakon što je prvi korak ispunjen, slijedi drugi. U četvrtak, 13. rujna od svih pristiglih videa Stručna komisija Entera odabrat će TOP 5 videa koji će zatim s početkom u 15:00h biti postavljeni na našem Facebooku, svaki s odmakom od pet minuta. Dakle – prvi video objavit ćemo u 15:00, drugi u 15:05, treći u 15:10, četvrti u 15:15 te peti u 15:20h.

Svaki će video od trenutka njegove objave na raspolaganju imati točno 24h kako bi prikupio što veći broj PREGLEDA koji će činiti 50% finalne ocjene. Pri tome ne gledamo broj lajkova, komentara i shareova, već isključivo views brojku koja pak ovisi o svemu što smo naveli jer i lajkovi, ali i shareovi te komentari povećavaju reach videa, a samim time i broj njegovih pregleda.

Znači trebat će ti pomoć frendova da lajkaju, shareaju i komentiraju video jer će se tako on više gledati, a mi uvažavanjem samo broja pregleda istovremeno isključujemo manipulaciju brojem lajkova, shareova i komentara te osiguravamo fair play za svakoga tko se prijavio, a čiji je video odabran kao jedan od TOP 5.

 

BIRANJE FINALISTA

Finalisti Enter The Challenge-a birat će se na temelju dva kriterija – na temelju prikupljenog broja pregleda na videu (prvih 50% ocjene) te na temelju ocjene dopadljivosti, kreativnosti i originalnosti videa od strane pet DJ-eva, odnosno voditelja Entera Zagreb (drugih 50% ocjene).

Na temelju broja pregleda finalnih pet videa, svakom će videu biti dodijeljena jedna ocjena od 1 (jedan) do 5 (pet). Najveću ocjenu (pet) dobiva video s najvećim brojem pregleda, a najmanju ocjenu (jedan) video s najmanjim brojem prikupljenih pregleda u zadanom periodu.

Kako bi se osigurala ravnopravnost sudjelovanja svim prijavljenim natjecateljima čiji je video odabran u TOP 5, uveden je i kriterij ocjenjivanja kreativnosti i originalnosti svakog od tih TOP pet videa, a koji će prema osobnom sudu i dopadljivosti videa provoditi pet DJ-eva, odnosno voditelja Entera Zagreb: Nina Slišković, Veno Parašilovac, Aleksandra Milinković, Domagoj Cifrek i Marko Otašević. Svaki će od njih svaki od TOP 5 videa ocijeniti sljedećim ocjenama: 0.2, 0.4, 0.6, 0.8 i 1.0, pri čemu se najmanja ocjena 0.2 dodjeljuje najmanje dobrom, a najveća ocjena 1.0 najboljem videu po osobnoj procjeni voditelja.

To znači da svaki video koji se nalazi u TOP 5 videa može prikupiti minimalno 2 (dva), a maksimalno 10 (deset) bodova, ovisno o plasmanu po broju pregleda te ocjenama voditelja.

Primjerice: Najlošije bi bio rangiran video s najmanjim brojem pregleda na temelju kojih dobiva jedan bod, a da je uz to od svakog od pet DJ-a dobio minimalnu ocjenu od 0.2. Suprotno tome, maksimalan broj bodova koji video može prikupiti je 10 i to na način da dobije pet bodova na temelju najvećeg broja pregleda te pet bodova na temelju najveće ocjene svakog od pet voditelja.

Konačan rezultat (ocjena) formira se zbrajanjem ocjene prikupljene temeljem broja pregleda te ocjene dodijeljene od strane voditelja.

U super finale idu dva videa (dva tima) s najvećom finalnom ocjenom.

 

VELIKO FINALE

Ovdje već postaje zanimljivo i ovo je zapravo i glavni razlog zbog kojeg se prijavljuješ – avantura i mogućnost osvajanja glavne nagrade.

Oba tima finalista dolaze u našu redakciju na adresi Avenija Većeslava Holjevca 29 u srijedu, 19. rujna u ranim jutarnjim satima gdje ih nakon kratkog druženja vozimo u zračnu luku i zrakoplovom selimo na tajnu lokaciju, odnosno neki grad u Europi. Koji točno, finalisti će doznati tek u zračnoj luci. U pratnji svakog tima nalazit će se po jedan voditelj Entera Zagreb koji će jedini koristiti mobitel i to isključivo u svrhu komunikacije s ostatkom Enterove redakcije koja treba pratiti njihovu rutu kretanja, a ujedno će i nadgledati regularnost natjecanja na terenu.

Kad timovi finalista stignu na tajnu lokaciju, igre mogu započeti. Oba tima kreću s iste točke, a pobjeđuje onaj koji se prvi vrati u redakciju Entera (Avenija Većeslava Holjevca 29).

Pritom na raspolaganju timovi nemaju niti mobitel niti novčanik te su prepušteni isključivo sebi. O ruti kretanja, prijevoznim sredstvima i možebitnom zarađivanju novca po putu odlučuju isključivo članovi tima, a ne voditelji jer su oni samo u ulozi poveznice između Entera i natjecatelja te se brinu da sve prolazi po planu i fer.

Tim koji prvi stigne nazad u redakciju Entera osvaja glavnu nagradu od 10.000 kuna! Tim koji stigne drugi završit će bogatiji za utješnu nagradu od 2.000 kuna.

Ukoliko jedan od timova odustane od natjecanja tijekom putovanja ili se odluči ne pridržavati pravila definiranih Pravilnikom, drugi tim osvaja i glavnu i utješnu nagradu.

Sve smo ti rekli i sve znaš. Baci se na snimanje videa jer nagrada čeka, a ako pak prođeš u finale, toplo se obuci jer bi tvoje putovanje nazad moglo potrajati i duže od 24 h. I bez brige, bit ćemo ti spremni napisati ispričnicu zbog izostanka u školi/na faksu/na poslu.

Prije prijave, baci oko na pravilnik.

 

Pravilnik ENTER THE CHALLENGE 2018