ENTER PEOPLE: U goste stigle “Sestrice”, mladi duo koji se bavi video-produkcijom!

Written by on 12/09/2018

Tema ovotjedne #enterpeople epizode bila je videoprodukcija, a u goste su stigli Ana Badurina i Luka Sepčić koji djeluju pod zajedničkim imenom “Sestrice“.

Projekt “SestriceAna i Luka opisuju kao kreativnu produkciju koja se bavi razno-raznim video spotovima, reklamama i svime što je kreativno i zabavno, a u zadnje vrijeme fokusirali su se primarno na glazbu te su tako surađivali s mnogim domaćim poznatim izvođačima kao što su Damir Kedžo, ZSA ZSA, Matija Cvek, Nela Đinđić i drugi, a osim glazbenih spotova nisu im strani niti promo spotovi i fashion videi.

“Jako spontano je to nastalo. Luka i ja se znamo još iz 2011., tad smo se upoznali, ali se dugo vremena nismo vidjeli. I onda smo se takoreći ponovno spojili kad smo radili na spotu za ‘Sve u meni se budi’ i tad sam ja u jednom razgovoru s njim, a naši razgovori su uvijek puni smijeha i urlanja, rekla da se volimo kao neke dvije sestrice. Na to je on imao maraton smijanja od jedno šest minuta i rekao ‘E, znaš šta? To je sad naše ime’ i eto, tako je ostalo ” – objasnila je Ana otkud im uopće ovo neobično ime. Inače, je 2014. godine otišla u Irsku na dvije godine kako bi vidjeli i iskusila život i rad izvan Hrvatske.

Na pitanje zašto su se odlučili baš za videoprodukciju, Sestrice odgovaraju: “Mislimo da je to jako kreativno i zabavno. Uživamo u tom nekom stvaranju ‘from scratch’. Volimo taj kreativni rad, volimo taj cijeli proces, iako je ponekad teško i iako se ponekad posvađamo pa skoro dođe do toga da više ne budemo sestrice nego razvedenice. Na kraju dana ipak uvijek postoji to neko zadovoljstvo i dobar feeling nakon obavljenog posla. A cijeli taj entuzijazam nas onda gura dalje.” – kaže Luka te dodaje kako njima na poslovnom polju ne predstavlja problem to što su prijatelji. Dapače, na setovima i snimanjima se odlično slažu.

Podjela posla između nas je odlična i stvarno se jako dobro slažemo. A velika stvar je i u ljudima koji rade s nama, uvijek biramo ekipu koja ima dobru energiju i koja želi raditi, ljude koji nisu tu samo zato što su profesionalci nego i zato što u taj posao žele dati dio sebe tako da na kraju svi zajedno možemo biti zadovoljni onime što napravimo.” – govore Luka i Ana.

Od svih s kojima su surađivali, Sestrice izdvajaju Damira Kedžu te govore kako im je s njime bilo najlakše i najbolje surađivati: “On je jedan nevjerojatno teatralan lik, savršeno kreativan i jako je vrijedan. Nema granice koliko se snima, snima se dok svi ne budu zadovoljni i za njega umor ne postoji.” – objašnjava Ana te dodaje kako bi ona i Luka u budućnosti voljeli surađivati sa Jonathanom, bandom iz Rijeke.

Ani i Luki i u daljnjem radu želimo puno sreće i uspjeha, a tebi ovdje prilažemo kompletnu ovotjednu #enterpeople epizodu.

A ako i ti imaš nekoga na koga si ful ponosan i misliš da zaslužuje svojih pet minuta slave u eteru Entera, prijavi ga putem bilo koje od naših društvenih mreža, na mail [email protected] ili preko našeg WhatsApp-a na 09 97 97 99 99. Mikrofon čeka.

Facebook Comments

[There are no radio stations in the database]