ZAVRŠIO ENTER THE CHALLENGE: Vid Juračić i Marko Mrkić kući nose 10.000 kuna!

U četvrtak 20. rujna u 10:51h završio je četvrti Enter The Challenge, prvi i jedini radijski reality show u Hrvatskoj, a i šire.

Zadatak dvaju timova, odabranih na temelju broja pregleda prijavljenih videa na našem Facebooku te ocjene stručne komisije Enterovih voditelja, imali su zadatak bez novca i bez mobitela vratiti se s tajne lokacije nazad do Zagreba – točnije do Enterove redakcije. Tajna lokacija ove je godine bio Amsterdam, a samo natjecanje počelo je u srijedu 19. rujna točno u podne ispred amsterdamskog Central Stationa.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Ljudi sve je spremno!!!! Kreće četvrti #enterthechallenge #officeshoeshr #teamdvadebila #teamtrueslav @officeshoes_hr

Objavu dijeli Enter Zagreb (@enterzagreb)

 

U manje od 23 sata pobjednički tim pod nazivom “Dva debila“, kojeg su sačinjavali Vid Juračić i Marko Mrkić u pratnji naše Alex Milinković, uspio se vratiti s tajne lokacije u redakciju Entera na adresi Avenija Većeslava Holjevca 29 u Zagrebu. Dečki su tako bogatiji za novčanu nagradu od 10.000 kuna!

 

 

Pobjednički tim svojim je brzim povratkom u manje od 23 sata koliko im je trebalo da dođu do Zagreba uspostavio i rekord otkad je Enter The Challenge-a. Gubitnički tim pod nazivom “True Slavs” kojeg sačinjavaju Luka Pavković i Filip Shahini u pratnji Vene Parašilovca također uspostavlja rekorde, međutim po sporosti povratka. Dok su Vid i Marko pobjednički koračali prema Enterovoj redakciji, Luka i Filip i dalje su se nalazili u Frankfurtu, ispijajući kavu i dijeleći skupljene novce slučajnim prolaznicima kojima je trebala autobusna karta.

Vidu i Marku čestitamo na pobjedi i osvojenih 10.000 kuna, a kad će se Filip i Luka u pratnji našeg Vene vratiti u Zagreb – to samo nebo zna.