Kreće “Lucky Friday”: Prijavi osobu koju izvlačimo s posla i vodimo ju na kebab!

Lucky Friday pod palicom ekipe Enter Jutra – ljupke Nine Slišković Goleš uz pojačanje Domagoja Cifreka Cifa – se vraća!

Ako postoji nešto bolje od samog produženog vikenda, onda je to produženi vikend pojačan najboljim kebabom u gradu! Zahvaljujući Ali Kebabi dobit ćeš slobodan dan i free ručak u lokalu koji, ako se nas pita, spravlja najbolje kebabe u cijelom Zagrebu. A i šire.

Kako stvari funkcioniraju? Vrlo jednostavno. Ti nama prijaviš frenda, kolegu, mamu, tatu, brata, sestra, ujnu ili bilo koju drugu osobu za koju znaš da se ful trga od posla i kojoj bi i više nego dobro došao slobodan petak, a na nama je da tu osobu izvučemo s posla, odvedemo ju na ručak i praktički joj osiguramo produženi vikend.

Točnije – taj zadatak pripada našoj Nini Slišković Goleš i vjeruj nam kad ti kažemo da ne postoji (ali fakat ne postoji!) šef kojeg ona ne može šarmirati i omekšati. Nismo slučajno napisali “ljupka“, a nekome kao što je Nina gotovo je nemoguće reći “ne“.

Svoju prijavu šalješ na [email protected] uz naznaku “Lucky Friday”, a osim objašnjenja zašto osoba koju prijavljuješ zaslužuje slobodan petak, ostavi nam i svoj kontakt te kontakt šefa kojeg treba omekšati.

Među svim pristiglim prijavama, Nina će svakog petka odabrati onu najbolju te će nekoga osim free danom usrećiti i odlaskom u Ali Kebabu na najbolji kebab u gradu!

Naravno, sve radimo u tajnosti bez znanja osobe koju prijavljuješ, tako da će Ninin dolazak na njegovo/njeno radno mjesto i osiguran ručak prijavljenoj osobi biti i više nego pozitivan šok.

Čekamo tvoje prijave! 🙂