Klinac intervjuirao Davida Guettu: “Tko je bolji? Ti ili Calvin Harris?”

David Guetta nedavno je izbacio svoj novi album “7” kojeg i dalje ponosno promovira gdje god stigne, a u sklopu njegove promocije posjetio je i jednu od najpopularnijih britanskih radijskih postaja, 95-106 Capital FM, na kojoj je gostovao u jutarnjem showu Romana Kempa.

Ono što Guetta nije očekivao jest to da će za voditeljski stolac i mikrofon sjesti Lil Roman, klinac koji mu je bez dlake na jeziku postavio neka škakljiva pitanja koja mnoge zanimaju, a koje će rijetko tko postaviti, poput “Koliko si bogat?” i “Tko je bolji? Ti ili Clavin Harris?“.

Moramo priznati kako je Guetta dosta dobro i diplomatski ishendlao ovaj intervju. Rekao je kako mu je Clavin Harris najdraži producent, a da je on sam sebi na drugom mjestu. Osim toga, Clavin ga je zamolio da napravi remix njegove nove stvari “Promieses” u suradnji sa Samom Smithom, na što je Guetta pristao tako da uskoro možemo očekivati još jedan hit iz Guettine tvornice.

Ipak, diplomatski je zaobišao odgovor na pitanje koliko novca ima. No, to nije ni bitno jer svi znamo da se radi o jednom od najplaćenijih DJ-a svijeta, a samim time i o vrtoglavim iznosima.