VOLIM CICE: U “Enter People” stigla dama zbog koje Hrvatice objavljuju fotke svojih grudi!

U novu #EnterPeople epizodu stigla nam je Mija Dropuljić koja je svojom novom inicijativom #volimcice itekako zaslužila biti prva koja se vratila u #EnterPeople!

Mija Dropuljić je 33-godišnja blogerica i menadžerica za marketing i development, čija se inicijativa #volimcice širi društvenim mrežama, a cilj je potaknuti žene da idu na pregled dojki, i to u ranim godinama.

Sa 22 godine pronađen mi je veliki tumor na lijevoj dojci, koji se odmah morao operirati. Srećom, bio je dobroćudan. Tijekom godina pojavila su se tri nova fibroadenoma koja svake godine redovito pratim. Izrasline na dojkama nisu nešto što se pojavljuje samo kod žena iznad 40 godina, sve su češće i kod mladih cura. Nemoj čekati! I mlade cice trebaju pažnju!”, poručila je Mija.

S nama je podijelila i kako se osjećala kada je saznala da ima tumor: “Osjećala sam se usamljeno baš zato što društvene mreže nisu bile toliko aktivne, nisi mogao pričat’ s ljudima koji su to prošli. Frendice to nisu imale, a ja sam mislila da sam “Pale sam na svijetu”, pogotovo kad dođeš u bolnicu pa vidiš da su sve žene iznad 50 god. Iskreno, to sam htjela ovom akcijom postići, da se cure ako imaju taj problem ne osjećaju usamljeno.

Akciji #volimcice pridružile su se žene diljem Hrvatske i šire, a sve s ciljem kako bi se se osvijestilo mlade djevojke da što ranije odu na pregled i da paze na svoje zdravlje. Preventivni pregledi su ono što spašava živote.Ja idem svake godine. 350 kuna platim ultrazvuk, a idem uvijek početkom jeseni. Pregled realno traje niti pola sata, zakažete ga veoma brzo i to je ulaganje u cijelu budućnost.” poručila je Mija.

Miji želimo puno uspjeha sa projektom #volimcice kao i svime što priprema u budućnosti. Ako si kojim slučajem propustio ovotjednu #enterpeople epizodu, poslušaj ju ovdje.

A ako i ti imaš nekoga na koga si ful ponosan i misliš da zaslužuje svojih pet minuta slave u eteru Entera, prijavi ga putem bilo koje od naših društvenih mreža, na mail [email protected] ili preko našeg WhatsApp-a na 09 97 97 99 99. Mikrofon čeka.