LUCKY FRIDAY: Sven nasjeo na spačku i na svoj slobodan dan iz Rijeke došao u Zagreb, Nina i Cif ga odveli na kebab!

Budući da je petak, Nina i Cif ponovno su krenuli u akciju izvlačenja nekoga s posla i čašćenja s najbrutalnijim kebabom u gradu u Ali Kebabi. Ovotjedni #LuckyFriday sretnik bio je  Sven koji radi na recepciji u jednoj zagrebačkoj teretani.

Svena je na Lucky Friday prijavio njegov frend Deky, međutim, kroz razgovor sa Svenovom šeficom uspostavilo se kako Svenu ovaj petak uopće nije radni dan. Nema veze, i za to postoji rješenje! Kako Sven stvarno jaaaaako voli kebab, šefica ga je pristala nazvati te mu reći kako treba doći na posao zbog izvanrednog mijenjanja kolegice koja – kao – “ide na pregled”. Najbolji dio cijele priče je taj da je Sven zbog ovoga došao jučer kasno navečer u Zagreb došao čak iz Rijeke! Da ga Nina i Cif nisu trebali voditi u Ali Kebabu, možda bi se i naljutio na ovu “spačku”, ali ovako? Nema šanse!

Niže možeš pogledati kako je to sve izgledalo.

 

#LuckyFriday opet u akciji: Sven je danas trebao biti slobodan, pa je šefica zapaprila i zvala ga da ipak treba doći na posao, da bi ga tamo na kraju zaskočili mi. Sprema mu se ipak slobodan petak i Ali Kebaba – Langov Trg 👍 #AliKebaba

Posted by Enter Zagreb on Friday, October 12, 2018

Čak i ako je postojala i ona najmanja trunka ljutnje u Svenu, sigurni smo da je splasnula nakon brutalnog kebaba u Ali Kebabi na Langovom trgu.

I ti nekome možeš uz našu pomoć srediti slobodan dan i najbolji mogući gablec na naš račun. Prijave za Lucky Friday zaprimamo i dalje na već dobro poznatu adresu – [email protected].