Preplivala La Manche i plivanjem okružila Manhattan: U “Enter People” stigla Dina Levačić!

Dina Levačić je prva plivačica u #EnterPeople, a ujedno je i prva Hrvatica koja je preplivala La Manche! Prvo sam se morala prijaviti 2 godine unaprijed, a bio je dosta izazovan u psihičkom i fizičkom smislu. Na kraju sam došla do francuske i sve se isplatilo.” ispričala nam je Dina.

Saznali smo kako je krenula cijela priča s plivanjem“Plivanje je došlo slučajno. Starija sestra je krenula na plivanje pa su roditelji i mene upisali da malo koristim snagu negdje gdje nisu oni, da ih ne maltretiram. Što se tiče daljinskog plivanja, moram se zahvaliti svom djedu zbog kojeg sam se zaljubila u more i plivanje.” – rekla je.

Alex se s Dinom dotaknula i tri teme s brzopoteznim pitanjima i odgovorima! Ovdje možeš vidjeti što Dina kaže o svjedočanstvima žena o bolnim postupcima u bolnicama, korištenju mobitela u prometu i o budućnosti pive u svijetu!

Dina je s nama podijelila i svoje planove za budućnost. Osim što je postala prva žena iz Hrvatske koja je preplivala La Manche, postala je tek šesta osoba u svijetu i druga žena koja je dosegla Trostruku krunu u roku od 90 dana. Trostruka je kruna preplivavanje kruga oko Manhattana (46 km), preplivavanje kanala Catalina (40 km) i La Mancha (34 km). “Havaji su bili treći od tih velikih sedam. Slijede još četiri, plan za iduću godinu je preplivati Tsugaru kanal u Japanu i planiram humanitarno plivanje na Sv. Duju.” ispričala je Dina.

Dini želimo puno uspjeha u svim daljnjim pothvatima i natjecanjima! Ako si kojim slučajem propustio ovotjednu #enterpeople epizodu, poslušaj ju ovdje.

A ako i ti imaš nekoga na koga si ful ponosan i misliš da zaslužuje svojih pet minuta slave u eteru Entera, prijavi ga putem bilo koje od naših društvenih mreža, na mail [email protected] ili preko našeg WhatsApp-a na 09 97 97 99 99. Mikrofon čeka.