PREKO 2.500 IZVOĐAČA I POSJEĆENOST OD 400.000 LJUDI: U TIJEKU JE AMSTERDAM DANCE EVENT!

Počela je najveća konferencija elektronske glazbe u svijetu, a ujedno i veliki EDM festival – Amsterdam Dance Event!! Sve do nedjelje održat će se razni nastupi od preko 2500 izvođača, organizirane su radionice, panel rasprave i predstavljanje novih izvođača i radijskih showova.

 

 

Više od 2.500 izvođača i 550 govornika iz cijelog svijeta došlo je u Amsterdam kako bi zabavili i educirali publiku na više od 160 događaja i lokacija.

Na Amsterdam Dance Eventu sudjeluju i brojna zvučna imena od Martina Garrixa, Armina van Buurena, Davida Guette i Nickya Romera do Sigale, Claptone i Mahmuta Orhana.

 

Organizatori ove godine očekuju rekordnu posjećenost od čak 400.000 ljudi!

Osim glazbenih, festivalskih i konferencijskih događanja, sudionici mogu sudjelovati i u mnogim radionicama, panelima, raspravama, masterclassovima, umjetničkim, filmskim i foto programima koji prate najnovnije trendove industrije, no isto tako postavljaju i neke nove. Sudionici tako mogu naučiti kako pripremiti svoj demo te kako pokrenuti svoju izdavačku kuću, uz naravno, uživanje u izvedbama brojnih DJ-eva.

 

U sklopu Amsterdam Dance Eventa, titulu najboljeg DJ-a svijeta prošle je godine odnio Martin Garrix, a u subotu ćemo saznati je li ga netko uspio skinuti s trona.