LIFTING YOU HIGHER: Armin van Buuren održao mini-set na kran dizalici i predstavio novu himnu ASOT-a!

Armin van Buuren ponovno pomiče granice! U sklopu jučerašnje specijalne 886. epizode A State Of Trance-a povodom Amsterdam Dance Eventa održao je mini-set u trajanju od 15-ak minuta na kran dizalici, odnosno konstrukciji nalik onoj koja se koristi za “Dinner In The Sky” projekte.

Dio je to njegove kampanje za promociju A State Of Trance 900 festivala koji se održava 23. veljače u Utrechtu, a za koji je jučer predstavio novu ASOT himnu pod nazivom “Lifting You Higher“. I to doslovno. Moramo priznati – dobar marketinški potez.

Zajedno s Arminom, na visećoj konstrukciji 30-ak metara iznad zemlje našla se i nekolicina sretnika koje je Armada Music odlučila počastiti ovim nezaboravnim trance iskustvom. Kako je to sve izgledalo i kako zvuči nova ASOT himna, možeš pogledati i poslušati u niže priloženom videu i to od 1:27:00 do 1:45:00.

Osim predstavljanja nove himne i ekskluzivnog visinskog mini-seta, Armin je otkrio i prve headlinere svog ASOT festivala. U Utrecht se nakon sedam godina vraća Above & Beyond!

Inače, osim u Utrechtu 23. veljače , ASOT festival održat će se po prvi puta i u Madridu 9. ožujka te u Kijevu 22. lipnja. S ovakvim potezima Armin ima ogromne šanse šesti put u svojoj karijeri zasjesti na tron najboljeg DJ-a svijeta, no za to ćemo ipak pričekati ovu subotu 20.10 kad će se u sklopu Amsterdam Music Festivala održati DJ Mag ceremonija dodjele nagrada.

No koji god da Armin bio, mi mu skidamo kapu.