Samozatajni magistar kineziologije i nogometni kondicijski trener: U “Enter People” stigao Marin Dadić!

U ovotjednoj #enterpeople epizodi gostovao je svestrani Marin Dadić  profesor, magistar kineziologije, nogometni kondicijski trener, predavač i član edukativnog projekta “Aktivna Hrvatska“.

Roditelji su željeli da upiše Pravo, pa tako za vrijeme srednje škole nije imao u planu upisati Kineziološki fakultet, ali svojim konačnim odabirom nije pogriješio.

Kako je Marin bio jedan od najboljih studenata kaže da je igrom slučaja ostao raditi na Kineziološkom fakultetu na kojem je već 4 godine, a kroz mjesec dana trebao bi i doktorirati.

Između ostalog radi i kao kondicijski trener u Biotrening centru, radi i s brojnim sportašima, ali najviše s nogometašima i košarkašima. Za svakog sportaša kaže da je poseban i da mu je bitan pa tako ne radi razliku između njih.

Planovi za budućnost su mu svakako daljnje razvijanje sportu, te pomoć mladim sportašima, što je i njegov najveći izazov. Tehnologiju u sportu pozdravlja te napominje kako su Australci otišli najdalje po tom pitanju.

Marinu želimo da se i dalje razvija u svojoj profesionalnoj karijeri, a tebi ovdje prilažemo cijelu #enterpeople epizodu.

A ako i ti imaš nekoga na koga si ful ponosan i misliš da zaslužuje svojih pet minuta slave u eteru Entera, prijavi ga putem bilo koje od naših društvenih mreža, na mail [email protected] ili preko našeg WhatsApp-a na 09 97 97 99 99. Mikrofon čeka.