ENTER THE GROOVE: Prvi Enterov “groove party” 17.11.2018!

Došao je i taj dan. Radimo svoj groove party jer želimo da sve bude po vašem, ali i našem ukusu – od mjuze pa do kompletne atmosfere, dakle svega onog što party čini nezaboravnim.

Ukratko – Enter The Groove iliti ETG (čitaj: I-TI-ĐI). Sezona prva. Epizoda prva.

Garantiramo: najviše groova po kvadratnom metru u gradu i najbolje densanje uz elektrohousefunkyboogiedisco ritmove.

 

Za mjuzu će se brinuti  DJ Carlito, Sinke Fresh i Antonio Zuza.

DJ Carlito još je za vrijeme srednjoškolskih dana započeo suradnju s ekipom sa zagrebačke 101-ce i renomiranom hip-hop ekipom – Blackout Project. Tako je počela suradnja na Blackout Lounge projektu u zagrebačkom Aquariusu, a koji je kasnije prepoznat kao najbolji party u Hrvatskoj. Surađivao je s najpoznatijim hip-hop izvođačima na svijetu: DJ Jazzy Jeff, DJ Premier, Redman, De La Soul, Kurtis Blow, Grandmaster Flash, Raekwon, Miri Ben Ari, Tha Alkaholiks, 50 Cent, Rza, Snoop Dogg, KRS One, Asap Rocky itd.

 

 

Sinke Fresh je dobro poznato ime na sceni. DJ, beatmaker i MC koji spaja različite žanrove (RnB, Hip Hop, Trap, Funk, Soul, Disco,…) kroz koncept i priču, s filozofijom selekcije koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a ljepši spol obara s nogu. Nastupao je kao MC, DJ, te u kombinaciji (od 2006.) u većini (kultnih) zagrebačkih klubova(Aquarius, Močvara, Medika, Saloon, Boogaloo, Tvornica, Vip, Johann Franck, Boogie, Gallery, Vintage Industrial Bar, The Garden Brewery, Lauba -“Sutra Je Subota”…). Od 2014. godine etablirao se kao rezident u jednom od najposjećenijih zagrebačkih klubova – Katran (Shock Show Industry) kao mash up DJ uz bendove i artiste kao što su: Mario Huljev, Bane (Songkillers), Vindon Havin, The A!, Woody Allen, Nikola Marjanović, DemeNtronomes, Chui, Soul Shadows, Ines Huskić i mnogi drugi.

 

Antonio Zuza na ETG-u pušta dobre vibracije i dobru mjuzu. Antonio Zuza čini jednu polovicu Imogen Recordingsa zajedno sa svojim dobrim prijateljem Ilijom Rudmanom, a isprofilirao se brojnim nastupima po Jadranu i Zagrebu tijekom proteklog desetljeća. Danas je rezident mjesečnog programa Imogen Recordings Label nights. Imogen Recordings je vrlo uspješna izdavačka kuća koju vode Ilija Rudman i Antonio Zuza. Imogen je dosad izdao uratke glazbenika kao što su The Brand New Heavies , Ilan Kabiljo, Ilija Rudman, Dos Palos (Faze Action), Chez Damier i druge…

 

 

Ulaznice su u prodaji na ticketshop.hr, a mi se vidimo u subotu 17.11 u Laubi!

Kao i uvijek, i ovog ćemo puta biti široke ruke zato pozorno slušaj Enter i prati sve naše društvene mreže.