Vodimo te u kino: Dijelimo ulaznice za “Čudesne zvijeri: Grindelwaldova zlodjela” i poklon paket u vrijednosti od 1.000 kuna!

Ako si fan svijeta magije, čarobnjaštva i pustolovine, imamo nešto za tebe.

U kina stiže dugonajavljivani film Warner Bros. Picturesa i J.K. Rowling –Čudesne zvijeri: Grindelwaldova zlodjela“, druga od pet novih pustolovina smještenih u magični svijet spisateljice Harryja Pottera.

Povodom dolaska filma u hrvatska kina, nekoga od vas nagradit ćemo s četiri ulaznice za pretpremijeru filma 13.11 u 20h u Kaptol Centru (Kaptol Boutique Cinema) te poklon paketom Čudesnih zvijeri u vrijednosti od čak 1.000 kuna!

Ako još nisi pogledao/la prvi nastavak ove čarobnjačke pustolovine, savjetujemo ti da to učiniš jer će ti za osvajanje nagrade trebati malo poznavanja likova iz filma. Ovog vikenda naša Dalia i Lucija od tebe će tražiti da se u subotu i nedjelju između 09 i 19h u obliku glasovne poruke javiš na naš WhatsApp (099 7979 999), a u njoj na što kreativniji način opišeš Nifflera – malo, krzneno, nestašno i simpatično izmišljeno biće iz prvog nastavka filma. Ako ne znaš na kojeg lika točno mislimo, prilažemo ti i fotku.

Opisati ga možeš oponašajući ga ili jednostavno koristeći što maštovitije i što kreativnije pridjeve, a naša će Lucija iz Enter vikenda najboljeg od vas nagraditi u nedjelju između 18 i 19h.

Imaj na umu da imaš priliku pogledati film zajedno sa svojom ekipom prvi u Hrvatskoj, a uz to i osvojiti poklon paket vrijedan 1.000 kuna!