Jonas Blue objavio je debitantski album: “Blue”!

Globalno popularan Jonas Blue izbacio je svoj debitantski album “Blue” na kojem se, između ostalog, nalaze njegovi dosadašnji hitovi kao što su “Polaroid” (feat. Liam Payne & Lennon Stella), “Rise” (feat. Jack & Jack) i “Fast Car” (feat. Dakota).

Na albumu “Blue” možemo primjetiti neka od najvećih imena glazbene industrije kao primjerice Jessie Reyez, Joe Jonas, Zac Abel, Nina Nesbitt, Liam Payne i Chelcee Grimes.

Stvar “Fast Car” jedan je od njegovih najvećih hitova koji je samo u Velikoj Britaniji dosegao status dvostrukog platinuma, a našao se na vrhu top ljestvica diljem svijeta!

Također, stvar “Rise” uvjerljivo je jedan od najvećih hitova 2018. godine s obzirom da broji preko 680 milijuna streamova u čitavom svijetu i preko 243 milijuna pregleda na YouTubeu!

Jonas Blue iza sebe ima brojne nominacije za najprestižnije glazbene nagrade, a na globalnoj razini njegovi hitovi “Fast Car”, “Perfect Strangers”, “By Your Side” i “Mama” proglašeni su platinastim u raznim dijelovima svijeta i to preko 100 puta!

Osim toga, osnovao je diskografsku kuću “Blue Future”, a poznat je i po svojim remixevima i suradnjama sa raznim izvođačima kao što su Ellie Goulding, Becky Hill, MK, James Bay i Sabrina Carpenter.

Jednu od posljednjih stvari koju je izbacio možeš čuti i u eteru Entera, a pjesma broji preko 11 milijuna pregleda na YouTubeu i penje se po top ljestvicama diljem svijeta!

Pogađaš, riječ je o hitu “Polaroid” koju potpisuju i Liam Payne i Lennon Stella!

U nastavku možeš vidjeti cijelu playlistu sa debitantskog albuma “Blue” koji će zasigurno imati veliki uspjeh. (barem ako je suditi prema uspjesima dosadašnjih singlova)

1.     Drink To You (feat. Zak Abel)
2.     Mama (feat. William Singe)
3.     Perfect Strangers (feat. JP Cooper)
4.     I See Love (feat. Joe Jonas)
5.     Polaroid (feat. Liam Payne & Lennon Stella)
6.     Desperate (feat. Nina Nesbitt)
7.     By Your Side (feat. RAYE)
8.     Wild (feat. Chelcee Grimes, TINI & Jhay Cortez)
9.     Wherever You Go (feat. Jessie Reyez & Juan Magan)
10.   Purpose (feat. Era Istrefi)
11.  Rise (feat. Jack & Jack)
12.  Supernova (feat. Charlotte OC & Dark Heart)
13.  We Could Go Back (feat. Moelogo)
14.  Come Through (feat. Kaskade & Olivia Noelle)
15.  Fast Car (feat. Dakota)