Tetoviranje u eteru Entera: U novu #EnterPeople epizodu stigla je tattoo majstorica Dea Poljaković!

Written by on 13/11/2018

Ovaj utorak u novu #EnterPeople epizodu stigla nam je 21-godišnja tattoo majstorica Dea Poljaković a.k.a. Deawonderink.  Želja da trajnu oznaku staviš na svoje tijelo sve je popularnija i toga je itekako svjesna mlada Dea koja je otvorila prvi salon za tetoviranje u Velikoj Gorici!

Nakon što je skupila dovoljno iskustva i dovoljno kapitala za opremu i prostor otvorila je svoj Wonderink tattoo studio!

Odluka da postane tattoo majstorica došla joj je spontano, prilikom jednog njenog tetoviranja! Nakon vježbanja na svinjskoj koži prešla je na ljude, a prva osoba koju je tetovirala bila je njena mama

“Mama i tata su nabavili svinjsku kožu. Bio je Badnjak, oni su kitili bor, a ja sam tetovirala svinju na stolu. Kasnije je mama izrezala tu kožu i stavila ju za uspomenu.” ispričala nam je Dea.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

I ❤️ my job 🙃 #tattoos #tattooart #tattoo #artist #studio #love #tattooist #ink #inklovers💋💉❤️

Objavu dijeli Dea Poljaković (@deawonderink)

Sada već ima velik broj tetovaža iza sebe, a dobila je i zbilja neobične zahtjeve: jedan dečko je htio tetovažu staklenke ajvara u prirodnoj veličini što je Dea odbila jer ne želi raditi tetovaže u kojima ona ne uživa i za koje misli da neće dati sve od sebe: “Odbijam tetovirati ful čudne zahtjeve da spasim ljude od pogreške… Dečko je htio realističnu staklenku ajvara od 25-30 cm na nadlakticu. Rekla sam mu da nemam crvenu tintu i da ne mogu to istetovirati. Malo sam lagala zato što, kad sam mu pristojno rekla da to nije baš najbolja odluka nije me slušao i držao se svoje ideje.” 

Naša Alex odvažila se na hrabar potez i pristala je na tetoviranje uživo u studiju Entera! Odabrala je simboličnu tetovažu koju je Dea odradila vrhunski i krajnje profesionalno bez obzira na lude uvjete koji su bili u našem studiju. U nastavku možeš pogledati kako je to točno izgledalo!

Dea će sigurno tokom karijere istetovirati hrpu ljudi sa neobičnim i suludim slikama i simbolima, a isto tako vjerujemo kako će svaka tetovaža biti sve bolja i bolja.  Ako si kojim slučajem propustio ovotjednu #enterpeople epizodu, poslušaj ju ovdje.

A ako i ti imaš nekoga na koga si ful ponosan i misliš da zaslužuje svojih pet minuta slave u eteru Entera, prijavi ga putem bilo koje od naših društvenih mreža, na mail [email protected] ili preko našeg WhatsApp-a na 09 97 97 99 99. Mikrofon čeka.

Facebook Comments

[There are no radio stations in the database]