[BREAKING] Organizatori su uspjeli: Ultra Music Festival ima novi dom!

Written by on 16/11/2018

Nakon što im je zabranjeno održavanje festivala u Bayfront parku u kojem su bili od samih početaka, organizatori Ultre Miami festival će održati u Virginia Key-u!

Nakon višesatne rasprave sa zastupnicima grada Miamija, odobreno je novo mjesto održavanja jednog od najvećih festivala elektronske glazbe u svijetu. Novi dom Ultre Miami udaljen je svega 10ak minuta od Bayfront Parka, a konkretno se radi o Miami Marine Stadionu i Historic Virginia Key Beach Parku!

Za gradske zastupnike grada Miamia ključan faktor u donošenju ove odluke bio je novac. Naime, Ultra Miami isplatit će gradu ukupno 2 milijuna dolara u slučaju prodaje 60 000 ulaznica. 

S obzirom da je riječ o jednom od najvećih svjetskih festivala elektronske glazbe, to im sigurno neće biti problem, a ugovor koji su sklopili s Gradom potpisan je na 2 godine.

Gradska skupština grada Miamia objavila je na svojem Facebook profilu snimku sjednice na kojoj je dogovoren novi dom Ultre Miami, a u nastavku ti donosimo višesatnu raspravu u cijelosti:

Podsjetimo, nisu svi bili oduševljeni idejom da se Ultra Miami preseli baš na ovu lokaciju pa su počele i kružiti lažne informacije o samom festivalu i o njegovom utjecaju na grad Miami i na okoliš. Više detalja o tome možeš pronaći OVDJE!

Facebook Comments

[There are no radio stations in the database]