PRIKLJUČI NAM SE NA ZAGREB ADVENT RUNU!

Pozor vile, vilenjaci, Rudolfi i Djed Mrazovi! Najšarenija utrka Zagreb Advent Run vraća se u grad. Obuci svoj najluđi kostim i budi 16. prosinca u 10 sati ispred hotela The Westin.

Trčimo 5 ili 10 km protiv dijabetesa, a ako ti se baš ne trči, dođi podržati humanitarni karakter utrke hodajući 5 km. Prijavi se do 1. prosinca na wwww.runcroatia.com! Pridruži nam se i provedi s nama cijeli dan u Enter zoni. Čeka te live program i DJ Joe2Shine. Oformili smo i tim od 5 Enterovaca koji će sudjelovati u humanitarnoj utrci.

Od danas imaš priliku osvojiti kotizaciju za utrku u Maratonu hitova kod naše Alex! Ukupno dijelimo 6 kotizacija, pa nas pažljivo slušaj u eteru. 🙂

Ovogodišnja utrka posvećena je borbi protiv dijabetesa. U 2017. godini u Hrvatskoj je broj umrlih od dijabetesa porastao za zabrinjavajućih 23 posto u odnosu na godinu ranije te je trenutno četvrta bolest po uzroku smrtnosti u Hrvatskoj.

Dio sredstava prikupljenih od kotizacije utrke donirat će se Hrvatskom savezu dijabetičkih udruga, kao potpora programima i projektima koje Savez provodi.
Svi sudionici utrke imat će priliku savjetovati se sa stručnjacima iz Nastavnog zavoda za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“ koji će im mjeriti razine šećera u krvi i kontrolirati krvni tlak, savjetovati se sa kineziolozima o dobrobitima vježbanja te nutricionistima o pravilnoj i uravnoteženoj prehrani.

Zbog provođenja mjera osiguranja na dan utrke, 16. prosinca, doći će do izmjena regulacije prometa užeg gradskog središta. Promet će se zatvoriti u prijepodnevnim satima središnjim dijelom grada kojim utrka prolazi:  Ulica Isidora Kršnjavog – Žerjavićeva – Petrinjska – Đorđićeva – Zrinjevac – Praška – Trg bana Josipa Jeelačića – Ilica, Krajiška – Kordunska – Klaićeva – Primorska – Deželića – Kačićeva – Kršnjavog.