Mali veliki ljudi: U “Enter People” stigao Antun Brzak, lik iz popularne TV reklame!

U ovotjednu #EnterPeople epizodu stigao nam je Antun Brzak, 26-godišnji bivši paraolipmijski plivač, glumac i student.

Antuna ćete sigurno prepoznati po ulogama u popularnim TV reklamama, a jedna od najpoznatijih je reklama u kojoj se Antun druži sa svojim prijateljem zmajem!

Osim što se bavi glumom, Antun studira ekonomiju, a uz to je bivši paraolimpijski plivač koji je na svjetskom prvenstvu u Rio de Janeiru zauzeo 4. mjesto u disciplini 100 metara slobodno!

Također je nastupao na otvorenim prvenstvima Njemačke, Italije, Velike Britanije, Češke i Slovačke.  Na otvorenom prvenstvu Velike Britanije održanom u Sheffieldu u travnju 2012. godine, isplivao je B normu za POI u disciplini 400 m slobodno.

Plivanje je velika ljubav. Doduše aktivna karijera je u mirovini, sad samo rekreacijski. 15 godina sam bio na jednom vrhunskom nivou, član hrvatske paraplivačke reprezentacije i imam šest velikih natjecanja iza sebe tako da mislim da sam zadovoljio.” ispričao nam je Antun.

Budući da se bavi glumom, uvijek pozitivnog Antuna nagovorili smo i da snimi reklamu samo za Enter Zagreb!

 

View this post on Instagram

 

@antunbrzak u novoj #enterpeople epizodi 😎 Odmah smo ga nažicali da snimi reklamu za našu EZ aplikaciju 😜

A post shared by Enter Zagreb (@enterzagreb) on

 

Za vrijeme Antunovog gostovanja, na WhatsApp nam se javio slušatelj i upitao Antuna koja mu je najzgodnija domaća glumica.

Antun se brzo snašao i odgovorio: “Svakako moram reći da je hrvatska glumačka scena prepuna lijepih glumica. Ako moram biti iskren, moja kolegica Ana Begić je sigurno jedna od najljepših.

Drugi slušatelj upitao je Antuna koji mu je najdraži film. “Puno je vrhunskim filmova koji su mi omiljeni, ali trilogija Gospodara prstenova je broj jedan!

Antun je kod naše Alex također odgovorao i na tri brzopotezna pitanja, odnosno teme:

  1. rekordne posjećenosti Interlibera: ” Besplatan ulaz, besplatan parking i Zagrepčani očito vole knjigu. Nadamo se da će nešto od kupljenog i pročitati. To će onda biti super, malo ćemo se educirati…” rekao je Antun koji zna što zagrepčani vole!
  2. wi-fi u tramvaju i busu: “To zvuči kao neki science fiction kod nas. Teško moguće ikad ali… Dobili smo, odlično, svaka im čast. Imam sreću da se vozim svojim autom.” pomalo bahato zaključio je Antun.
  3. snijeg u Zagrebu: “Imamo mi gradonačelnika koji će pojesti pahulje pa neće biti problema… Zimska služba je u sedmom mjesecu rekla da je spremna.” siguran je Antun.

U nastavku možeš vidjeti kako je to zapravo izgledalo!

Alex je primijetila kako je Antun ljubitelj i obožavatelj crnog humora: “Crni humor je način života. Jednostavno to ide tako.”, iskreno je priznao Antun.

“Moji prijatelji imaju veliko zadovoljstvo od toga da druge ljude dovode u neugodnu situaciju preko mene, a meni je to apsolutno ok i fora. Tako je bilo par situacija di smo mi plakali od smijeha, a ljudi su bili malo začuđeni. Ali dobro, preživjeli su.” ispričao je Antun.

Antunu želimo puno uspjeha u studiranju i daljnjem radu! Ako si propustio ovotjednu #enterpeople epizodu i želiš znati kakvi su Antunovi planovi za budućnost, u nastavku možeš preslušati epizodu u cjelosti:

A ako i ti imaš nekoga na koga si ful ponosan i misliš da zaslužuje svojih pet minuta slave u eteru Entera, prijavi ga putem bilo koje od naših društvenih mreža, na mail [email protected] ili preko našeg WhatsApp-a na 09 97 97 99 99. Mikrofon čeka.