100 ISPUNJENIH ŽELJA: Pridruži se Enteru u ispunjavanju 100 božićnih želja djece iz domova za nezbrinute!

Ovog Božića i ti možeš biti nečiji Djed Božićnjak i uljepšati nekome blagdansko vrijeme.

U Zagrebu i okolici postoji nekoliko domova za djecu i mlade bez roditelja, a svatko od njih gotovo je sam na svijetu, pogotovo u božićno vrijeme. Enter Zagreb, kao prvi i jedini lifestyle radio za mlade u Hrvatskoj, ovih si je blagdana zadao poseban zadatak – ispuniti 100 božićnih želja mališana iz domova za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi. Posjetili smo domove u Nazorovoj, Laduču i A. G. Matošu te prikupili točno sto njihovih želja koje ćemo ispuniti do Božića.

Saonice su spremne, papiri za zamatanje također, vile i vilenjaci su na svojim pozicijama, no za poklone trebamo tvoju pomoć. U redakciji Entera od ovog će petka, 30.11 biti smješteno 2.5 metara visoko božićno drvce prepuno staklenih kuglica na kojima će biti ispisane sve želje djece iz spomenutih domova. Želja ima svakakvih – od plišanih igračaka i čokolade pa do novih slušalica, tenisica i gitare. Sve želje djece objavit ćemo na našem webu u petak 30.11, a odlučiš li se na ispunjavanje barem jedne od tih želja, svoj poklon i čestitku djetetu osobno možeš u bilo kojem trenutku ostaviti ispod božićnog drvca u našoj redakciji na adresi Avenija Većeslava Holjevca 29.

Sve želje koje ostanu neostvarene, ostvarit će Enter Zagreb uz pomoć svojih suradnika i poslovnih partnera, a djecu ćemo poklonima razveseliti tik pred Božić.

Kad si zadnji put učinio/la nešto lijepo za potpunog neznanca? Ovog Božića imaš priliku nekome ispuniti želju i najljepše doba godine učiniti mu još ljepšim. Budi i ti nečiji Djed Božićnjak! Djeca će ti biti zahvalna.

Svih sto želja možeš potražiti na našem webu od petka 30.11.

Enter Zagreb – jedini radio na tvojoj frekvi.