IZLAZAK IZ PAKLA: Skrillex fanu isplaćuje milijunsku odštetu!

Što je to dobar izlazak bez neke lude i nezaboravne priče? Ali zabrij da ti izlazak bude “toliko dobar” da se od njega  oporavljaš mjesecima… I to u bolnici!

Kako je to, dobro zna Skrillexov fan koji je na njegovom nastupu zadobio takve ozljede da je zbog njih dobio i moždani udar! Sve je to posljedica Skrillexovog skakanja u publiku. Kako to inače bude, publika ga je trebala nositi na rukama, ali Skrillexu očito nije sve išlo po planu.

Prilikom njegovog skoka jedan je fan zadobio teške ozljede glave a kao posljedica toga, 16 dana kasnije, i moždani udar. Zbog toga je 2014. protiv Skrillexa podnio tužbu, a nedavno je sud presudio u njegovu korist. Tako Skrillex svom fanu mora isplatiti svotu od čak 3,4 milijuna dolara! No za Skrillexa je to ipak prava sitnica naspram zdravlja svojih fanova.  Prema Forbesovoj ljestvici, u 2017. godini, on je zaradio 30 milijuna dolara. (Ako si prosječan Hrvat, trebat će ti još samo 60 punih života da zaradiš tu lovu.) Ova nesreća dogodila se 2012. godine na Grammy-evom partiju u klubu Belasco Theater u LA-u.

Nakon presude Skrillex je izjavio kako mu je žao što mora isplatiti toliku odštetu, ali da mu je sigurnost i zadovoljstvo svojih fanova na prvom mjestu te da će se sada koncentrirati na glazbu i nove pjesme.

U nastavku možeš pogledati i snimku cijelog događaja.