Ne znaš koji film gledati ovih blagdana? Pripremi se za Božić uz Enterov ADVENTSKI FILMSKI KALENDAR!

Obožavaš zimu, lampice, Božić, zimske radosti… Svake godine ulažeš puno truda kako bi tih mjesec dana u godini bili magični, ali fali ti ono nešto, s čim će taj božićni ugođaj skroz obuzeti tvoj dom? Ekipa iz Enter Jutra – Nina & Cif, imaju fantastičnu ideju za širenje zimske čarolije do maksimuma!

Svaki dan adventa, od početka prosinca pa sve do Božića, biramo po jedan film božićne tematike koji će to odbrojavanje do 25.12. uvelike skratiti. Na listi već imamo spremne kultne klasike poput Sam u kući, Grincha i Edwarda Škarorukog, no za popuniti nekoliko rupa treba nam upravo tvoja pomoć!

Ako imaš neku fora ideju, pošalji svoj prijedlog uz objašnjenje zašto bi baš taj film preporučio kao pripremu za Božić, i možda baš tvoj film završi na jednom danu našeg kalendara.
Prijedloge šalji, na Face, Instagram ili  Whatsapp broj 099 797 9999.

Ekipa će ti svaki dan kroz poseban video ili sliku javiti koji film bi trebao pogledati baš taj dan, a u toj akciji će im se pridružiti i Veno iz Maratona hitova koji će se svojim vrhunskim glumačkim sposobnostima pobrinuti da nikako ne propustiš taj film.

 

Zato zavali se na kauč, uzmi toplu dekicu, keksiće, upali telku i prati Enter – to je recept za najčarobniji prosinac.