Enterovci Jutra i Večeri kreću u adventske izazove!

Početak adventa je iza ugla, a to znači i početak novih avantura za naše DJ-eve. Ekipa Enterovaca predvođena Ninom i Cifom – voditeljima Enter jutra te Ševom – voditeljem Enter večeri, ove godine nema mira i žele napraviti nešto drugačije.

Dok normalni ljudi na Adventu u Zagrebu idu uživati, zabaviti se i opustiti u dobrom društvu, naša nenormalna ekipa to koristi kao poligon za nove izazove. Tako će u tri tjedna napraviti tri luda izazova, počevši od sutra, subote 1. prosinca na prvi dan adventa.

Zadatak će biti jednostavan – skupiti što više besplatnih “grizeva” adventskih poslastica od nasumičnih prolaznika. Zato se nemoj iznenaditi ako sjediš na Cvjetnom i uživaš u svojoj knedli ili šećeš Zrinjevcem i jedeš fritule i dobiješ iznenadni upit za “griz”. Ostavi nešto i za ekipu koja te svako jutro zagrijava za novi dan, a svaku večer za novi izlazak!

Za sljedeća dva izazova još uvijek skupljamo ideje, pa ako ti neka luda i šašava stvar padne na pamet slobodno pošalji na e-mail: [email protected] ili Whatsapp broj 099 797 9999, kao i na ostale društvene mreže.

Sve događaje popratit će i posnimit ekipa zadužena za audio-vizualnu stranu Entera tako da nećeš ništa propustiti. Vidimo se na adventu!