Ariana Grande naljutila fanove: “Znači impliciraš da bi sve crnkinje trebale ovako zvučati? Stvarno jadno”

Written by on 10/12/2018

Ako tebi možda nije, znamo kome je 2018. definitivno bila godina za pamćenje. Ariana Grande je 2018-u karijerno doslovno “pomela”, a kao šlag na torti, prošli tjedan joj je dodijeljena nagrada Billboardove “Woman of the Year”. Tako je stala rame uz rame uz Madonnu, Taylor Swift, Lady Gagu i mnoge druge slavne žene koje nose tu titulu. No je li Grande od te slave mrvicu poludila?

To se pitaju i njezini brojni fanovi i pratitelji nakon njenog intervjua za Billboard u kojem je komentirala svoje slike iz djetinjstva. Vjerujemo da je Grande očekivala da će intervju biti hit, ali definitivno ne na ovaj način… Ariana Grande se u intervjuu očito malo zanijela i počela pričati na blaccentu-u. Blaccent je inače popularan naziv za naglasak kojeg najčešće koriste afroamerikanci. “I’m like bit*h that’s my cookie…That’s my juice, okay. Carry on. Thank you, next. That’s what this baby picture says” komentirala je u intervjuu jednu sliku. Twitter je nakon toga u komentarima doslovno gorio. Fanovi joj ovakav nastup jako zamjeraju uz objašnjenje da se prisilno želi prikloniti afroamerikancima. Tako mnogi komentiraju i njen izgled i stil oblačenja koji navodno također naginje afroameričkoj kulturi.

“Ariana Grande potamnjuje svoju kožu do ekstrema. Povećava usne, glumi afroamerički naglasak…” – tweet je koji je dobio čak 3000 lajkova. Ali mnogi joj ovakvo imitiranje naglaska zamjeraju i kao rasističko izrugivanje.

“Znači impliciraš da bi sve crnkinje trebale ovako zvučati? Stvarno jadno”. “Nijedna žena u mojoj obitelji ne zvuči ovako, a niti moje prijateljice! Thank you, next.” – Grande je očito uspjela naći slabu točku svojim pratiteljima.

Snimku cijelog intervjua možeš pogledati u nastavku:

 

 

 

Facebook Comments

[There are no radio stations in the database]