Oduševljeni izvođači i posjetitelji: Sea Star Festival izbacio Aftermovie!

Sea Star Festival dio je jedinstvene EXIT festivalske obitelji. Njegova prva dva izdanja očarala su kako publiku tako i izvođače. Kroz kompleks Stella Maris u Umagu prošlo je više od 80.000 posjetitelja, te izvođača kao što su Prodigy, Robin Schulz, Fatboy Slim, Dimitri Vegas & Like Mike, Paul Van Dyk, Dubioza Kolektiv, Nipplepeople, Tram 11 i ostali izvođači.

Zato ne čudi činjenica kako je Sea Star nominiran za najbolji europski festival. Treće izdanje festivala održat će se od 24. do 25. svibnja 2019. godine. Što nas sve čeka i kako misle dići ljestvicu na višu razinu? To još moramo otkriti, ali ono što znamo je da su izbacili Aftermovie! Najljepše trenutke i doživljaje sa festivala možeš pogledati na niže priloženom linku.

Strane zvijezde oduševljeno su komentirale i dokumentirale ljepote Istre, dok su se neki od njih odlučili i produžiti odmor u Lijepoj našoj. Ovogodišnje izdanje festivala našlo se i u utrci za “Best Medium-Sized Festival”, najbolji festival do 40 000 posjetitelja dnevno na Europskim festivalskim nagradama!

Prvi val ulaznica u prodaju kreće sutra, 12.prosinca točno u podne. Oni najbrži ulaznice će platiti 199 kuna, što je početna poklon cijena i ona će vrijediti najdulje 24 sata ili do isteka zaliha. Oni koji vole specijalan tretman moći će kupiti i VIP Gold ulaznice po cijeni od 750 kn. Ulaznice su dostupne na svim prodajnim mjestima Ticket Shopa i Entria, a sve detalje možeš provjeriti na službenoj stranici Festivala.