Priprema za Sea Star Festival: U podne kreće prodaja karata!

Danas, 12. prosinca 2018. točno u 12 sati Seastar festival u prodaju pušta prve festivalske ulaznice!

One će se prodavati po promotivnoj cijeni od samo 199kn, što je čak 60% jeftinije od uobičajene cijene!

Promo ponuda bit će aktivna samo prva 24 sata, tako da požuri i nabavi svoju ulaznicu što prije. Kao i prošle godine, ekipa Entera pratit će festival direktno iz Umaga od početka pa sve do samog kraja, tako da ćeš se sigurno družit i partijat s nama!

Oni koji vole specijalan tretman moći će kupiti i VIP Gold ulaznice po cijeni od 750 kn. Ulaznice su dostupne na svim prodajnim mjestima Ticket Shopa i Entria, a sve detalje možeš provjeriti na službenoj stranici Festivala.

Ovogodišnje izdanje Sea Stara nominirano je za najbolji europski festival, a zašto je zaslužio svoju nominaciju pogledaj u službenom aftermovieu koji je izašao prekjučer povodom najave sljedećeg izdanja. Treće izdanje će se održati od 24. do 25. svibnja 2019. i sigurno će biti najluđe i najzabavnije do sad!

 

 

Sea Star Festival dio je jedinstvene EXIT festivalske obitelji. Njegova prva dva izdanja očarala su kako publiku tako i izvođače. Kroz kompleks Stella Maris u Umagu prošlo je više od 80.000 posjetitelja, te izvođača kao što su Prodigy, Robin Schulz, Fatboy Slim, Dimitri Vegas & Like Mike, Paul Van Dyk, Dubioza Kolektiv, Nipplepeople, Tram 11 i ostali izvođači.