Nicki Minaj očito voli kriminalce: na Instagramu žari i pali s novim dečkom

Svi znamo da Nicki Minaj ima, malo za reći, osebujan stil života i da voli opasne dečke, ali njen novi dečko definitivno tu granicu pomiče dalje. Njen novi dečko, Kenny Petty, registrirani je kriminalac te je osuđen za pokušaj silovanja i to dok je imao samo 16 godina, a kasnije je osuđen i za ubojstvo!


Prema New York State Division of Criminal Justice Services Kenny Petty je u 9. mjesecu 1994. uhićen zbog seksualnog napastovanja 16-godišnjakinje. Tada je i on imao samo 16 godina! Izvještaji kažu kako je u pokušaju silovanja koristio oštar predmet za rezanje, vjerojatno nož ili skalpel. Dobio je zatvorsku kaznu u trajanju između 18 do 54 mjeseca, ali nitko ustvari ne zna koliko je točno odslužio. Prema The Blastu, osuđen je i za ubojstvo 2002. godine u kojem je pištoljem ubio Lamonta Robinsona te je zbog toga u zatvoru ležao 7 godina, a na uvjetnoj je bio sve do svibnja ove godine.

Nicki Minaj se u zadnje vrijeme sa svojim novim dečkom često hvali na društvenim mrežama pa je tako fotka s Instagrama gdje ga je obgrlila nogom izazvala buru komentara (Nicki Minaj samo na Instagramu prati oko 94 milijuna ljudi). Nicki u svom stilu očito želi isprovocirati javnost. Nedavno su Nicki i Kenny viđeni i na vikend proslavi njenog 36-og rođendana. Zanimljivo je to da su Minaj i Petty iz istog mjesta, odnosno iz Queensa iz New Yorka.

View this post on Instagram

Oh they wanna talk? Let’s give’m smthn to talk about. 😜👅 *Shania voice*

A post shared by Barbie® (@nickiminaj) on

Nicki Minaj je očito jako brzo zamijenila svog bivšeg dečka, repera Nasa, s kojim je prekinula početkom godine, a u vezi su bili malo više od šest mjeseci.  Veza navodno nije funkcionirala zbog daljine. Hoće li onda Kenny biti čovjek njenog života? Sudeći po komentarima njenih fanova, možda ipak ne, ali ljubav ipak ne poznaje nikakve granice zar ne?