Avicii “Memory flag” s Tomorrowlanda na prodaji!

Ove nas je godine definitivno potpuno protresla Aviciijeva smrt. Izvana mu je život izgledao savršeno, no očito nije sve bilo onako kako se činilo na površini. Avicii si je tako u travnju ove godine oduzeo život i sve nas ostavio u šoku. Kroz cijelu godinu mu fanovi i ostali kolege odaju počast na različite načine, a jedan od njih je definitivno ostao poseban.

Riječ je o ogromnoj Aviciijevoj zastavi koju su napravili njegovi švedski fanovi za Tomorrowland 2018. Dimenzije te zastave su 16×10 metara, a teška je čak 20 kila. Ono što je čini još posebnijom je činjenica da su je potpisali DJ-evi s Tomorrowlanda. Među potpisanima se nalaze  Steve AngelloDada LifeArmin van Buuren i mnogi drugi. Zastava je stvarno ogromna, a cilj joj je bio odati počast glazbenoj legendi Aviciiju. Tako su njegovi fanovi na Tomorrowlandu držali tu masivnu zastavu. Zastava je ustvari švedska zastava s njegovim likom, a na njoj se nalazi i tekst njegove pjesme The Nights:  “One day you’ll leave this world behind, so live a life you will remember

Zastava je sada stavljena na prodaju, a novac od prodaje donirat će se jednoj švedskoj udrugi “Suicide Zero”. Prodavatelj je dugo razmišljao o tome kome donirati novac, a odluka je pala upravo na ovu udrugu, budući da im je glavni cilj borba protiv samoubojstava. Poražavajuća je činjenica da svaki dan oko 2 200 ljudi počini samoubojstvo.

Zastavu možeš kupiti i ti i to na aukciji preko ebaya, a trenutna ponuda je 1 550 dolara. Ono što nas začuđuje je iznenađujuće velika cijena shippinga iz Švedske od čak 500 dolara. Aukcija traje do subote kada se zatvaraju sve ponude.

Kako je to izgledalo na Tomorrowlandu možeš pogledati u nastavku: