“Thank you, next”: Ariana Grande se u 2019. vraća na turneju u UK-u!

Ako si mislio da 2018. ne može bolje završiti, onda se varaš. Ariana Grande je upravo potvrdila da se u 2019. vraća turneji na području UK & Irske. “Thank you next” pjevačica nastavit će turneju koncertom u Londonu, a zatim mjesec dana kasnije i u Birminghamu, Glasgowu, Sheffieldu i Dublinu.

 

 

Listu s datumima mozeš pogledati u nastavku :

Kolovoz

  1. – London, O2 Arena
  2. – London, O2 Arena

Rujan

  1. – Birmingham, Arena
  2. – Glasgow, SSE Hydro
  3. – Sheffield, FlyDSA Arena
  4. – Dublin, 3Arena

 

Iako Manchester nije uključen u navedene datume, pjevačica je jučer najavila da sprema nešto specijalno za svoj povratak nakon što su 2017. na njenom koncertu ubijene 22 osobe u terorističkom bombaškom napadu.

Pjevačica je na svom Instagram profiu napisala “Manchester nije na ovom popisu jer planiramo nešto posebno. Trebamo još malo vremena da dobijemo stvari koje su nam potrebne prije nego li objavimo taj datum, ali naravno, dolazimo i volimo vas!“.

Još se ne zna hoće li koncert biti drugčiji od ostalih. Dva tjedna nakon napada u Manchester areni, Ariana je priredila humanitarni show kojim je odala počast sjećanjem na žrtve na kojem su također nastupali i Justin Bieber, Katy Perry, Robbie Williams i mnogi drugi.