Spreman za maratonsko partijanje? Vodimo tebe i tvoju ekipu na Zagreb Dance Event uz VIP upade i uključenu cugu!

Drugo izdanje najvećeg zagrebačkog klupskog festivala je pred vratima! Zagreb Dance Event održat će se od 27. do 29. prosinca u jednom od najboljih klubova u gradu – OPERI!

Lineup je i ove godine prepun domaćih i stranih zvijezda – Franky Rizardo, Sam Divine, David Penn, Yakka, Dekova i Tom Bug samo su neka od imena koji će se pobrinuti da ti godina završi u stilu!

Ovog ćemo tjedna tebi i tvojim frendovima dati šansu da osvojiš čak pet VIP ulaznica za Zagreb Dance Event za sva tri dana održavanja festivala s uključenom bocom cuge svaku večer!

Što trebaš napraviti? Ful je jednostavno.

Da bi osvojio čak 5 VIP ulaznica za sebe i svoju ekipu za ZG Dance Event i to s bocom cuge svaku večer festivala (dakle, tri komada!), moraš aktivirati i svoje frendove te u četvrtak, 20.12. biti s njima na Adentu negdje u centru Zagreba između 16 i 18h jer će tamo šetati Power Rangersi.

Power Rangersi imat će sa sobom puzzle fotku podijeljenu u 5 komada – svatko od njih po jedan komad. Poanta je da sa svojom ekipom što prije uzmeš po jedan komad puzle od svakog Rangersa i da što prije sastavite te komade u cjelovitu sliku te fotku pošaljete kao dokaz na Enterov WhatsApp (09 97 97 99 99).

Prvi dokaz koji dobijemo da je ekipa uspjela, osvaja nagradu!

Sad kad sve znaš, aktiviraj frendove i rezerviraj si nešto vremena za minglanje centrom Zagreba u četvrtak. Isplatit će ti se. Sretno!